Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

A kivilágítatlan nyerges vontató csúnya balesetet okozott az 1-es főúton Gönyűnél - fotó

A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.
A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján tavaly november 25-én 21 óra 48 perckor egy nyerges vontató és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény közlekedett az 1. számú főúton Gönyű felől Győr irányába. Közlekedése során az 1. számú főút 116+600 kilométerszelvényben a sofőr visszafordulni szándékozott Gönyű irányába, ezért a járműszerelvénnyel hátramenetet kapcsolt és a tolatási irányát tekintve a tőle balra eső, Győrszentivánra vezető útra megkezdte a visszatolatást. A manőver során figyelmen kívül hagyta a vele szemből, Győr felől érkező személygépkocsit, majd mikor a vontató még a jobb oldali sávban, a pótkocsi pedig a bal oldali sávban keresztben volt, az érkező személyautó a kivilágítatlan pótkocsinak ütközött.

A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu


A hatóság kéri, hogy azon járművezető és azon személyek, akik tanúi voltak az esetnek illetve a járműszerelvény mögött megálltak, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon személyesen esetleg a 06/96 520-000, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon vagy a telefontanú 06/80555-11-es zöld számán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csütörtökön nyitják a borítékot Győrben: Forgács Péter az egyedüli pályázó

Csütörtökön nyitják a borítékot Győrben: Forgács Péter az egyedüli pályázó
Egyelőre Forgács Péter jelenlegi igazgató az egyedüli, aki megpályázta a Győri Nemzeti Színház igazgatói posztját. A kiírás szerint hétfő volt a határidő, az aznap postára adott borítékoknak is be kellett volna érkezniük szerdán. Tovább olvasom