Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

A jövő üzletéről: nagy sikerrel zárt a 2. OMK!

Győr - Február 12-én, csütörtökön rendeztük meg a második Online Marketing Akadémiát, ahol a jövő egyik legnagyobb gazdasági esélyéről, az internetes piacról hallhattak színes, érdekfeszítő előadásokat a résztvevők. Az előadásunkon ezúttal is szinte teltház volt.

A kisalfold.hu, a Pannako webfejlesztés, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, valamint a Kereskedelmi és Iparkamara összefogásából jött létre az az előadássorozat, melynek célja, hogy a régió vállalkozásainak bemutassa az internetes marketing eszközöket, illetve hogyan tudják mindezt vállalkozásaik fejlesztésére használni a mindennapi életben.

You need to upgrade your Flash Player.

Get the latest flash version here.

Kulcs a vállalkozásoknak a sikerhez. Videó: Cseh Róbert.


Egyedi és különleges megjelenési formák


Ezúttal az építőiparral kapcsolatos szemléltető példákon keresztül mutatták be az előadók, milyen marketing lehetőségeket tartogat mindenki számára az internet.

Fő témák voltak: internetezési szokások Magyaroszágon, miként változott és merre tart a marketing, online-reklámok, egyedi és különleges megjelenési formák, keresőmarketing, mérték és érték az interneten (vagyis a portálok látogatottsági adatai), s végül, de nem utolsósorban a kisalfold.hu, a piacvezető portál rövid bemutatása.

A Microsoft örömmel vállalta a rendezvény fővédnöki címét. A világ legnagyobb egyik legjelentősebb szoftverfejlesztői cégének szakembereitől szintén két előadást hallhattunk.

Egyre nagyobb érdeklődés, egyre kevesebb szabad hely

A következő előadás a pénzügyi-jogi-ingatlan ügyletekhez kapcsolódik, elsősorban ebben a témában várják a jelentkezőket, de ha valaki más területről érdeklődik, s csak most tud jelen lenni, akkor őt is szeretettel várják, hiszen a tematika azonos, elsősorban a szemléltető példák különböznek.

Már nagyon sokan regisztráltak a február 19-i előadásra is, így már csak korlátozott számban tudunk fogadni jelentkezőket a regisztrálás sorrendjében. Jelentkezni a www.om-akademia.hu oldalon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megye párja: Kiss Dóra és Horváth Dávid

Kiss Dóra és Horváth Dávid megyénk legszimpatikusabb, legszebb, legaranyosabb párja az interneten. A… Tovább olvasom