Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

`A jobboldal megosztott`

Győr - „A politikai tér jobboldalán tapasztalható hatalmi civakodás jelzi, hogy a Fidesz agresszív, Szijjártó Péter fémjelezte politikája mindenütt megosztottságot hoz, nemcsak az országban, hanem a jobboldalon is. Ezúttal Győrben" – áll abban a levélben, melyet Gergely Zoltán, az MSZP győri szóvivője küldött szerkesztőségünkbe.
A politikus arra reagált, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt hétfőn kilépett a Fidesszel kötött frakciószövetségből, Szabó Jenő pedig átült a Fidesz képviselőcsoportjából a KDNP-ébe. „Félő, hogy a Szijjártó Péter irányította fideszes városvezetés a saját politikája szeszélyének akarja kiszolgáltatni a közösség, a győri polgárok vagyonát, ahelyett, hogy ezzel Győr kézzelfogható problémáit akarná megoldani. A győrieknek joguk van megtudni, van-e ma olyan jobboldali politikai erő Győrben, amelyik veszekedés helyett képes a város érdemi vezetésére. Városunkban ma a Magyar Szocialista Párt az egyetlen biztosíték, hogy a Fidesz által behurcolt politikai megosztottság ne akadályozza a város fejlődését, ne okozzon hétköznapi problémákat a győrieknek.”

Olvasóink írták

  • 2. győri polgár 2007. november 21. 13:17
    „A győriek tudják, hogy az elfogadott jobboldali erő a Fidesz, melyre a város vezetését rá is bízták. A KDNP társadalmi támogatottsága nem értékelhető, így Gergely Zoltánnak kár ott megosztottságot keresnie ahol nincs.”
  • 1. Kendeffy Botond 2007. november 21. 08:47
    „Még jó, hogy a Győrben totális vereséget szenvedett MSZP "osztja az észt" a győri jobboldalról. Talán figyelni kellene mi folyik a Parlamentben a baloldali koalícióban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A zöldek a fellebbezés mellett

Győr - Négy környezetvédelmi szervezet – a Civil Kontroll Egyesület, a Zöld IQ Egyesület, a … Tovább olvasom