Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A jobboldal is válaszolt Molnárnak

Győr - Ahogy arról augusztus 2-án beszámoltunk, Molnár Csaba győri szocialista országgyűlési képviselő kiáltványt küldött győri politikusoknak, arra kérve őket, írják azt alá, azaz együtt utasítsák el a rasszista, kirekesztő politikát, s így hozzák létre a győri demokratikus minimumot. A felhívásra jobboldali képviselők – Lanczendorfer Erzsébet (KDNP), Szakács Imre (Fidesz), Szijjártó Péter (Fidesz), Somogyi Tivadar (Fidesz), Ottófi Rudolf (KDNP), Németh Zoltán (Fidesz), Simon Róbert Balázs (Fidesz) és Sík Sándor (KDNP) – tegnap válaszoltak.
„Kijelentjük, hogy elhatárolódunk és nemkívánatosnak tartunk minden olyan szervezetet vagy megmozdulást, mely nem, bőrszín, vallás vagy egyebek alapján embereket vagy embercsoportokat különböztet meg. Kijelentjük, hogy nemkívánatosnak tartjuk és elhatárolódunk minden olyan cselekedettől, mely hazánk, a Magyar Köztársaság és annak polgárai érdekeit sérti külügyi, üzleti, gazdasági vagy bármely más alapon, és rontja hazánk nemzetközi presztízsét. Kijelentjük, hogy nemkívánatosnak tartjuk és elhatárolódunk minden olyan politikai cselekedettől és megnyilvánulástól, mely a Magyar Köztársaság polgárainak félrevezetésén és hazugságokon alapszik" – áll a közleményben.

A politikusok átveszik Molnár Csaba leveléből a „vétkesek közt cinkos, aki néma" idézetet, és megjegyzik: éppen ezen elv alapján várhatták joggal a polgárok az MSZP politikusaitól, hogy elhatárolódjanak az őszödi beszédben a hazugságokat beismerő miniszterelnök-pártelnöktől.

„A pannon puma lesántult, a dübörgő gazdaság csapágyas. A légvárak egyszer kipukkadnak. Hazánk esetében a mélyrepülés jól látható. Ilyen helyzetben nem ellenségképet kell kreálni, hanem az erkölcsi és gazdasági válságot kell megszüntetni. Az ezzel kapcsolatos konstruktív tárgyalásokban partnerek vagyunk, de csakis az egyenlő elbírálás alapján, melynek hiányát az önök részéről – sajnos – a fejlesztési pénzek kezelése és az iskolák támogatása terén már megtapasztaltuk" – zárul a közlemény.

Olvasóink írták

 • 20. realista 2008. augusztus 28. 18:28
  „ken !
  Csak sorjában,mint a lepényevés !!!!Tudod,valahogy a világ is úgy van vele-de nem mindenki....-hogy az egyik legrohadtabb dolog,amikor a rabló és a gyilkos kiabál pandúrért.....(mint a kissebbségek egy kisebb csoportja....”
 • 19. Okostobias 2008. augusztus 19. 00:07
  „Csatlakozom az elottem szolohoz!!!
  Mar nekem is teljesen mindegy milyen szinekben,csak valami eredmenyt,egyiranyba haladast!!!”
 • 18. onem 2008. augusztus 18. 12:29
  „Talán, ha ez a sok hülye - értsd:ingyenélő politikus- a pártérdekek helyett összefogna és az ország érdekében próbálna végre valamit tenni.
  Más, normális országokban ez így szokás, akár kormányzó, akár ellenzéki. De nem is ott tartanak, mint mi!”
 • 17. lóad 2008. augusztus 17. 16:45
  „joco1

  Én nem válaszoltam röhejnek, mivel nem szólt hozzám, csak reagáltam a hozzászólása egy részére, mert szerintem nevetséges volt.
  Azon szerinted mi a meglepő, hogy valamelyik parlamenti párt elnöke meg szeretné nyerni a választást? Nem ez a természetes?
  A kettős állampolgárság nem érint, magyar vagyok és nem vágyom más állampolgárságra.
  Honnan tudod, hogy nekem mi tetszene? Mármint a jelenlegi kormány távozásán kívül! Mert azt viszont bármilyen jobbos kormány elintézi, már ha lesz ilyen.

  Na látod, ez válasz.

  Csak a tisztánlátás kedvéért nekem például tetszene, hogyha az országban nem az adócsalók, meg az ingyenélők érvényesülnének, hanem azok, akik dolgoznak, adót fizetnek és így eltartják az országot.”
 • 16. /joco1 2008. augusztus 17. 12:36
  „Lóad(14) a 10-re adott válaszodat "teljesnek" gondolod? tudod ott elsösorban nem a "nyugdijaokkrol" volt szo, tudod , hanem arrol, hogy kicsiny vezéred PROBÁLJA MÁR MEGNYERNI A LEGKÖZELEBBI VÁLASZTÁSOKAT és azt követöen jöhet a JOBBOS akarat megvalositása. De érdekes például a" magyar állampolgárság megadása is": ovi hatalma teljélben -uralkodása/kormámyzása stb - alatt "törvényileg" is ELUTASITOTTA kettősállampolgárságot. hÁT KB. HASONLOAN FOGTOK OVI -ESETLEGES MÁSODIK- URALKODÁSA ALATT IS JÁRNI,VAGYIS , AMI NEKTEK SZ. JOBBOS ÉS JOBBOS "VÁLASZTOKNAK" TETTSZÖ AZT VIKI NEM BIZTOS, HOGY ENGEDNI FOGJA.”
 • 15. /joco1 2008. augusztus 17. 10:09
  „"KEN"vita alap: sorold már fel Gy.F, hazugságait és cáfold meg azt amit itt ovi-rol irtam. "röhej" de igazad van(10-ben).Tudjátok Ti mindig az öszödi beszédre hivatkozva probáljátok megvédene ovi-t, de hogy lehet ugy "védekezve /támadni, hogy nem is ismeritek a beszéd teljes szövegélt, csak azt idézitek azokat, melyeket a jobboldali média Nektek kiemelt, de érdekes modon mikor ovi-val kapcsolatban-ki"sossehazudott"oszt,jonapot" -saját mondataival kerültök szembe, és nem balos média - szerintetek kitalát- szövegeivel, akkor sem tudtok mást csak "minösiteni" a reagálot.
  Igazad van "tom hagen"”
 • 14. lóad 2008. augusztus 17. 09:22
  „10-es

  Nem mintha érintene, de tudomásom szerint a 40 éves emberek nyugdíjba küldése nem a Fidesz találmánya. Legfeljebb annyi közük van hozzá, hogy 1998 és 2002 között nem változtatták meg az erre vonatkozó szabályokat. Egyébként nevedhez méltóan valóban vicces gyerek lehetsz. Legalábbis agyilag.”
 • 13. Geza1965 2008. augusztus 17. 08:55
  „raffy2!
  Neki legalabb van velemenye, nem ugy mint neked! Vagy talan egy osszetett mondattal mar nem tudnal megbirkozni? Gyakoroljad,menni fog!”
 • 12. Virág elvtárs 2008. augusztus 16. 23:40
  „Régi elvtik!

  2001-ben az EU csatlakozásra készülő országok között Magyaroroszág gazdasági fejlődés szempontjából az első volt, 2008-ra az utólsó lett. Közben milyen kormánya volt az országnak????
  Ezt nehéz megmagyarázni, ugye?
  Főleg normális emberek számára!
  A többi szöveg csak porhintés, meg a szokásos szoci hazudozás.”
 • 11. raffy2 2008. augusztus 16. 22:50
  „10 hsz:a hozzászólásod megegyezik a neveddel.”
 • 10. röhej 2008. augusztus 16. 20:30
  „jobboldali (magyargárdistás. pro-urbe-s és egyéb csaholó fajankók) el kell menni 2010-ben a választásra és jól nyerjéltek meg magatokat, hogy eljöhessen a Ti országotok ahol majd megalkothatjátok a saját magatok képére (amolyan nagy népi-keresztény, árpádsávos, wittner máriás meg a f...m tudja milyen ideológia által vezérelt) a nagy Magyarországot és tökös gyerek módjára megadhatjátok mindenkinek a magyar állampolgárságot és ki is fizethetitek a korengedményes nyugdíjba vonult 40 éves emberek és még mások bérét is, de amilyen balgák vagytok majd elhiszitrek akkor is, hogy ez is a régi kormányok bűne és nem a Ti istenetek (Viktor) b...ta el. Sok sikert 2010-ben”
 • 9. lbakfitty 2008. augusztus 16. 20:04
  „Tibi!Először a helyesírással kellene foglalkoznod,esetleg gondolkodni,miért húzta alá a gép a szövegedet,és egy kicsit művelődni,és utána tenni közzé magvas gondolataidat.”
 • 8. tom hagen 2008. augusztus 16. 18:49
  „ken!

  Te ezt melyik sorból következtetted ki a 3. hozzászólás kapcsán? Az nem is lehet, hogy a másik oldalról sincs "túl jó véleménye" jocónak?
  Ez a nagy baj, látod? Ha valaki bírálja az egyik oldalt, attól még nem biztos, hogy a másik oldallal szimpatizál. Szerinted csak fehér és fekete szín létezik ( szürke, zöld,piros, sárga, stb. nem? )?”
 • 7. sziszifusz 2008. augusztus 16. 18:05
  „Gyermeteg és játszótéri - bár sokan bedölnek- a "politikus társaság gondolati gazdagsága":lényege az ördögfestés
  és sokan szívesen látják ördög/Gyurcsány/angyal Viktor/megváltó/
  relációban az országot!
  Itt és most / a rendszerváltást most lehet igazán visszacsinálni és az állammonopolszocializmusból - szellemi bukfenccel - állammonopolkapitalizmust rittyenteni /- partner a nép, mert kiderült a rendszerváltáshoz emberváltás/attitüd,habitus,erkölcs/ is kellene !Aki meg átült az egypártból az egyházhoz vagy a többpárthoz:nem hajlandó feladni a szocilizmusban tanultakat!
  Ezért van esélye és pályája a jelenlegi "ellenzéknek"- fordítva ülve a lovon!
  Mellesleg - Molnár Csabának/átvitt értelemben a szoclib oldalnak / - sok büszkeségre és egyáltalán elismerésre - sok oka és teljesítménye nincs vagy nem volt!
  Olvasd:Kőszeg Feri - Magyar Bálint az ördög akinek minden rosszat
  köszönhet a szadesz!Ha!Ha!Bruhahah magyar szoclib értelmiség!”
 • 6. xy- 2008. augusztus 16. 17:55
  „4-hez!
  sorold az aljasságokat! Ne csak azt mondd örökké amit a szajkó veled mondat!

  Te is csak az ismételgeted amit neked mondtak és soha el nem olvastál egy eredeti szöveget se!
  a beírásod ezt bizonygatja!

  Nem is érdekes, majd nem sok idő múlva a letuszkolandó falatokat önként dalolva nyeled--egy más kézből!”
 • 5. xy- 2008. augusztus 16. 17:50
  „Nem fontos elhatárolódni szóban!
  de
  tenni kéne!
  Meghatározni, hogy a Gárda léte jogállami kultúrát hordoz-e
  vagy egész egyszerűen

  visszalépés az alkotmányos rend gondolatától?!

  A nyilatkozat többi része súlykolt politikai nyilatkozat.
  A statisztikai hivatal pedig közzéteszi a reális eredményeket.
  Senki nem mondhatja, hogy nem tudott tájékozódni!”
 • 4. ken 2008. augusztus 16. 17:50
  „Jocó!

  Te pedig egy olyan miniszterelnöknek a bódulatában élsz, aki szerint ez egy Kurvaország, ahonnét mindenki menjen el, ha nem érzi jól magát, aki szerint ilyen böszmeséget még nem látott senki, hogy éveken át lehet büntetlenül hazudni, és ő hazudik is, ahogy a torkán kifér.

  Jobb lenne öreg, ha előbb az elmúlt 6 év aljasságait vennéd csokorba, s utána mutogatnál vissza a 10 évvel ezelőtti kormány ügyeire. Annyi szemétség, mint ami ma történik, még nem volt soha ebben az országban.”
 • 3. /joco1 2008. augusztus 16. 14:43
  „Akik válaszoltak egy olyan pártvezér alatt teljesitenek szolgálatot aki "sosehazudott" -szerinte- de évente , a hatalomhoz vagy attol valo távolságának megfelelöen változtatta /változtattja elveit, nézeteit.
  -Eü. privatizácio: kormányzása idején tervezte-(nem volt ideje végrehajtani)most ellenzi
  -csuházott- most kezetcsokol a papoknak
  -"kormánykodása" idedjén ellenezte a kettös állampolgárságot--
  -" mint fent" idején ellenezte a sorkatonaság megszüntetését, késöbb már "dicsérte " magát, hogy "kiküzdötte"
  Privatizácio.: hatalma teljében mindent-MÁV,MALÉV stb- privatizálni akart, most mindent "vissza" az államnak
  -"oszt,jonapot"”
 • 2. aTibi 2008. augusztus 16. 12:18
  „Ennyire hülye ez a molnár! A saját csapdályába esett!
  Minden amit tett a "közért" az emberileg abnormális----igaz így nem lóg ki a csapatából!
  Tanulnak egymástól-----ritka élőlények az biztos!”
 • 1. Valaki 2008. augusztus 16. 12:03
  „Minek válaszolni egy szavazógépnek, aki éppen pártfeladatot teljesített? :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szupermarket épül a térségi központban

Tét - Tét határát hamarosan nemcsak egy tábla, hanem egy szupermarket is jelzi. A hatszáz… Tovább olvasom