Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

A jancsifaluiak nem kérnek a diszkóból

Legalább százan részt vettek azon a péntek estébe nyúló lakossági fórumon, amelynek témáját a dél-nádorvárosi városrész szórakozóhelyei jelentették. Vagyis: Jancsifalu lakói kertelés nélkül kijelentették, nem kérnek több diszkót. A téma azért került terítékre, mert az itt élők tudomására jutott: a városrész hat szórakozóhelye mellett egy hetedikre kérne engedélyt egy új tulajdonos.
Széphalmi László, a diszkó üzemeltetője szuper hangszigetelést és hangfogó ígér, a lakók azonban kétkedve fogadták bejelentését, illetve csodálkoztak, hogy minden engedély nélkül a tulaj megkezdte a szórakozóhely átalakítását.

A jancsifaluiak egyelőre tiltakoznak mindenféle diszkótól.


A teltházas, indulatoktól cseppet sem mentes lakossági fórumot Balla Jenő, a Jancsifaluért Egyesület vezetője koordinálta, a jogszabályi háttérről a győri polgármesteri hivatal építési hatósági osztályának munkatársai adtak tájékoztatást, és eljött Herkely Ákos képviselő is.


Széphalmi László láthatóan higgadtan próbálta megosztani terveit a jancsifalusiakkal, akik egyelőre tiltakoznak mindenféle diszkótól. Szerintük sokkal inkább egy élelmiszer boltra lenne inkább szükség...

Olvasóink írták

 • 14. Prédikátor 2007. december 05. 13:19
  „Nem találok normális szórakzóhelyet mert ilyen nincs győrben!!!!”
 • 13. Utcabeli 2007. december 04. 19:15
  „Miért van olyan érzésem, hogy ezen az oldalon az egységben érintettek gerjesztik a feszültséget?”
 • 12. Egy Szabadhegyi 2007. december 04. 19:11
  „cgj!
  Nagyon képben vagy. Csak nem érdekeltségeid vannak a disco-ban?”
 • 11. Hugi 2007. december 04. 17:44
  „Kedves Prédikátor!

  Csak sajnálni tudlak, hogy nem találsz magadnak Győrben szórakozóhelyet. Annak idején mindegyik diszkó igényes közönségnek nyitott, de a megélhetésért kénytelenek voltak alább adni. Ez a város ilyen. Fogadd el ilyennek.”
 • 10. Soma 2007. december 04. 17:37
  „Nem veszitek észre, hogy a szórakozóhelyet nyitni akaró ember folyamatosan hazudik! Naiv emberek előtt "mézes madzagot" huzogatva
  - 300 fős rendezvények
  - Csak szombati nyitvatartás ( nyáron zárva)
  - Jogszerűen épül stb
  Akkor kérdezem én ez a kb 100 milliós befektetés mikor fog megtérülni? (Vagy lehet csak pénzmosásról van szó)Még engedélyt sem kértek az építkezésre, de már építik. Amennyiben ilyen helyen akarjátok elkölteni a pénzeteket akkor támogassátok!

  Soma”
 • 9. api 2007. december 04. 17:34
  „Na megjöttek a vének....:DDD”
 • 8. Cat 2007. december 03. 14:21
  „Jancsifaluban 6 szórakozóhely van, azokkal is van elég probléma, pedig azok nem is lakóháztól 20 méterre vannak!
  Éjszaka aludni szeretnénk, nem discózajt hallgatni a házainkban. Nem akarunk még egy szórakozóhelyet, elég a vasárnap reggeli hányás és ürülék kerülgetésből. Nem akarunk több kocsifeltörést és falfirkát sem a házainkra.

  Herkely pedig igen is az őt megválasztókat képviselje, ne a nagytőkét!!!!!”
 • 7. Ibolya 2007. december 02. 21:15
  „Nagy tévedés, hogy ez a diszkó a fiataloknak készül! A tulaj ugyanis a 25-40-es, pénzes korosztályt célozta meg. Méreg dárgán lehet majd belépni és lerészegedni Fiatalok! Amúgy a környéken már meglévő hat szórakozóhely nem azt bizonyítja, hogy a fiatalok le vannak szarva, hanem éppen azt, hogy lassan már azok vannak leszarva, akik nem szórakozni, hanem csak normálisan élni szeretnének Jancsifaluban!”
 • 6. cgj 2007. december 02. 18:35
  „Itt most a trendfa épületéről van szó!!!!!”
 • 5. csakirj 2007. december 02. 17:43
  „Tudtom szerint a volt Épfu mellett mi van? - A Bacardi - vagy az nem diszkó? akkor mennyire lenne egymástól a két diszkó? vagy aki 20 méterre lakik a "diszkótól" az addig menjen el otthonról? Fiatalok nem a diszkó ellen van hangsúly - hanem arról van szó, hogy Ti olyankor, hogy viselkedtek - ami sajnos hagy maga után némi nem kivánatos nyomokat!”
 • 4. Lacus 2007. december 02. 14:58
  „Herkely Ákos legalább foglalkozik a fiatalokkal is nem csak a nyugdíjasokat tartja szem előtt. Nem tudom miért baj nekik ez a szórakozóhely?? Vagy mindent a nyugdíjasnak a fiatalok meg le vannak szarva??? Igen is legyen egy jó szórakozóhely Jancsifaluban!!!”
 • 3. Patrick Kluivert 2007. december 01. 19:55
  „Kérdezze már meg valaki Herkely ákost, a körzet önkormányzati képviselőjét, hogy miért nem a lakosság érdekeit képviseli, hanem a diszkóépítés mellé áll?”
 • 2. Prédikátor 2007. december 01. 18:22
  „Nehogy véletlenül legyen egy jó szórakozóhely a fiataloknak!
  Vagy jobb lenne egy nyugdíjas klub oda??
  Az öregek országa leszünk???
  Szerintem jó ötlet a szórakozóhely!!”
 • 1. a 2007. december 01. 12:00
  „Kiváncsian várom a bulihelyet!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyúltak Győr karácsonyi fényei

Győr -Pénteken öt órakor előbb sötétbe borult a belváros, majd pedig 50 ezer égő világította be a… Tovább olvasom