Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

A győri tűzoltók interneten

A kor elvárásainak mindenben megfelelő honlapon érhető el a győri tűzoltóság a jövőben.
A folyamatosan frissíthető portálon a szervezettel, magukkal a tűzoltókkal ismerkedhetnek az érdeklődők. Aki arra kíváncsi, érdekesebb tűzesetek leírásait, az azokról készült fotókat érheti el, a tűzoltók kiemelkedő versenyeredményei már másnap felkerülhetnek a világhálóra.

A mintegy 2,5 millió forint értékű internetes portált a győri Different Group Kft. támogatásának köszönhetően tegnap hivatalosan vette birtokba a tűzoltóság.

– A honlap mindenben megfelel a kor vívmányainak: kívánság szerint és könnyedén fejleszthető új modulokkal, menükkel, a tartalmát pedig rövid betanulás után maguk a tűzoltók is könnyedén frissíthetik. Így könnyen kezelhető, kis ráfordítással naprakészen tartható honlaphoz jutottak a tűzoltók – mondta el Maász Dávid, a Different Group ügyvezetője.

– Honlapunkon helyet kaptak a friss hírek és az események is, így semmi akadálya annak, hogy egy-egy nagyobb jelentőségű tűzeset után a történtek tanulságait és a helyszínen készített fotókat már másnap felrakjuk az internetre. Természetesen az aktuálisan hatályba lépő jogszabályok, rendeletek ránk vonatkozó kitételei is felkerülhetnek – nyilatkozta Hullámos László ezredes, a győri tűzoltóság parancsnokhelyettese.
A győri polgárok a város tűzoltóságának professzionális internetes portálját a www.gyorituzoltosag.hu címen érhetik el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már építik a győri Árkádot

A Rába volt Budai úti telephelyén ismét mozgást látni: megkezdődött Magyarország (és értelemszerűen Győr) legnagyobb magasépítészeti beruházása. Az Árkád üzletközponton az úgynevezett cölöpalapozást végzik jelenleg a Strabag rt. munkatársai, az első pillérek már a helyükre is kerültek. Az építkezés az engedélyezési procedúra és a fellebbezések miatt hónapokat csúszott. Tovább olvasom