Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

A győri közgyűlésen téma lesz az ETO sorsa: Hajszán Gyula vajon hozzászól-e a zöld-fehér ügyhöz?

Egy nappal a közgyűlés előtt az ETO Parkról az olvasható a 2020-ig szóló sportkoncepcióban, hogy "Magyarország egyik korszerűbb stadionja" a győri.

A márciusi győri közgyűlésen hetedik napirendi pontként szerepel a kisalföldi megyeszékhely 2020-ig szóló sportkoncepciójának a tárgyalása.

A közel 50 oldalas dokumentum elsősorban a 2017-es ifjúsági olimpiai fesztiválra (EYOF) fókuszál, de a győri versenysporttal is foglalkozik.

Utóbbi fejezetben esik szó körülbelül fél oldalon az ETO Parkról úgy, hogy az utóbbi hetek viharos eseményeire egyetlen mondat sem utal.

Olvasóinknak ide másoljuk az ETO-ról szóló teljes részt:


Forrás: Győr.hu
Forrás: Győr.hu

Még változhat a forgatókönyv

Természetesen a pénteki közgyűlés előtt még változhat az idézett szöveg. Mint ahogy Borkai Zsolt dönthet úgy is, hogy egyelőre elhalasztja a sportkoncepció tárgyalását, s levetteti a napirendi pontot a márciusi közgyűlésről.

Akármelyik verzió is történik majd, az nagyon valószínű, hogy valamilyen formában mindenképp terítékre kerül az ETO jövője.


Borkai Zsolt legfrissebb nyilatkozatát az ETO-ról ide kattintva olvashatják el! Győr polgármestere szerint akadna támogató, aki segítené az ETO-t.

Hajszán Gyula vajon hozzászól-e majd a zöld-fehér vitához?

Több mint érdekes lesz a pénteki ülésen, hogy a Rába ETO nyolcvanas évekbeli aranycsapatának egyik vezére, Hajszán Gyula vajon hozzászól-e majd a vitához? Ha valaki nem tudná: az egykori válogatott labdarúgó a Fidesz-frakciójának tagja.

Bár sajtókérdésekre mindig készségesen válaszol Hajszán Gyula - pár éve online interjút is adott portálunknak önkormányzati körzetéről, Győr-Szabadhegyről -, de a győri közgyűléseken ritkán szólal fel.


Hajszán Gyula - fotó: Kisalföld-archívum
Hajszán Gyula - fotó: Kisalföld-archívum


"A mai labdarúgók nagy része nem vihetné a mi csukánkat"

"Annak idején, amikor elkezdtünk a Verebessel menetelni, azt kaptuk vissza az előző jó ETO-ból, hogy mi a cipőjüket sem vihettük volna. Lehet, igazuk volt. De most én mondom azt, hogy a mai labdarúgók nagy része nem vihetné a mi csukánkat.

Az biztos, hogy megdolgoztunk azért, amit akkor kaptunk. Annak idején mi is jól kerestünk - nem annyira, mint most ők -, de napi két edzéssel, nem eggyel" - nyilatkozta tavaly a brazíliai világbajnokság előtt a Kisalföldnek Hajszán Gyula.

Villamkattintásra felkészülni: jön a márciusi győri közgyűlés!

A kisalfold.hu péntek délelőtt 10 órától élőben tudósít a Városházáról az idei év harmadik közgyűléséről. Az összes előterjesztést ide kattintva tekinthetik meg!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Top 12: ezeket az autómárkákat lopják el legtöbbször a tolvajok!

Írásunkból kiderül, hogy Audiból, BMW-ből vagy Suzukiból loptak el a legtöbbet tavaly. S az is, hogy Győrben 33 autót "lovasítottak" meg 2014-ben. Szavazás. Tovább olvasom