Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

A győri kézis csajokat este 22 órakor a Városháza előtt köszöntötték

Miután bejutott az Audi-ETO a Final Four döntőjébe, a hazatérő győri kézilabdás lányokat a Városháza előtt köszöntötték vasárnap.

Előzetes

A győri önkormányzat azon győri szurkolók számára, akiknek nincs jegyük a Papp László Arénába, a Városháza előtt kivetítőt állít fel, ahol együtt szurkolhatjuk ki a győri sikert!

Miután bejutott az Audi-ETO a Final Four döntőjébe, a hazatérő győri kézilabdás lányokat vasárnap este 10 órától a Városháza előtt ünnepelhetjük.

A köszöntés miatt késő este forgalmi változásokra is számtani kell:
2014. május 4-én, vasárnap 22:00 óra és 24:00 óra között a Szent István út Baross Gábor híd és az Aradi vértanúk útja közötti szakasza lezárásra kerül (a Baross Gábor híd járható).

Az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé, illetve felől közlekedő helyközi buszjáratokat a Baross Gábor híd helyett a 821-es sz. út – Szigethy Attila út – Zrinyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A Révai Miklós utca megállóhelyről induló helyi járatok a Szent István úton keresztülhaladva az Aradi vértanúk útja - Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek és térnek vissza eredeti útvonalukra. A 2, 5, 6, 7, 8, 11, 22, 22B, 31, jelzésű járatok a Városháza megállóhely helyett az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen állnak meg.

Az 1, 6, 7, 11, 14, 17, 19A, jelzésű járatok a Virágpiac , Újváros, Sziget, Pinnyéd, Sárás és Bácsa irányába a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek. Nem érintik az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyeket, de a Bajcsy-Zsilinszky út (CITY) megállóhelyen megállnak.

A belváros irányába a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget – Aradi vértanúk útja - -Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon közlekednek az autóbuszok. Ezek az autóbusz járatok az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen már nem állnak meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikerült! Feljutottunk a lezárt Baross hídra! - videó

Győrben a vidéki buszpályaudvarnál hétfőn reggel még simán felmentünk a lezárt Baross hídra. Tovább olvasom