Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A Győri Keksz nem siet még a gyárkereséssel

Győr - A Győri Keksz Kft. két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy új gyárépületet keres Győrben vagy a város közvetlen vonzáskörzetében. Eddig azonban semmi (látványos) nem történt, most kiderül, miért.
A Győri Keksz Kft. sajtóközleményben reagált azután, hogy előbb bejelentette, a győri gyárat bezárja, de a Negro-gyártást a megyeszékhelyen folytatja; majd pedig hetekig semmi információt nem adott magáról, illetve a szándékáról. Boris Bourdin, a Győri Keksz Kft. vezérigazgatója így fogalmaz a miértről: „Eddig kilenc potenciális helyszín képviselőjével vettük fel a kapcsolatot, köztük Győr ipari parkjának vezetőjével is. Mivel a jelenlegi gyárterület a vállalat tulajdonát képezi, és a Győri Keksz hosszú távú fejlesztéseket tervez a Negro cukorkával, ezért a megfelelő helyszín megtalálása sincs határidőhöz kötve."

Boris Bourdin leszögezi: „Az elmúlt hetekben több cikk jelent meg a sajtóban a vállalat tervei kapcsán, így szeretnénk megerősíteni, hogy továbbra is a fejlesztések kivitelezésére törekszünk.
Ennek érdekében a tárgyalások 2008-ban is tovább folytatódhatnak. Újra hangsúlyozom, hogy a költözés nem jár átszervezéssel, és a gyár változatlan formában folytathatja majd tovább a munkát. Kulcsfontosságú, hogy a megfelelő területet találjuk meg az új gyáregység számára.

Így nem a gyorsaság, hanem a tökéletes bizonyosság a legfontosabb számunkra a helyszín kiválasztásánál. Hadd jegyezzem meg, hogy a bejelentés óta sem tétlenkedtünk, hiszen több lehetséges helyszín felmérése vette kezdetét.

Ugyanakkor nem is értem a megfogalmazott kritikákat, hiszen másfél-két hónap alatt egy magánszemély számára is komoly feladat lenne a tökéletes lakás megtalálása; egy ilyen jelentős, sokakat érintő beruházás esetén ez hatványozottan így van."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepel a helyi festők korelnöke

Győr - Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Győr közkedvelt festője és megannyi generáció… Tovább olvasom