Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

A Győri Járásbíróság zárva tart csütörtökön és pénteken

A Győri Törvényszék elnökének rendelkezése szerint a Győri Járásbíróság épülete 2013. június 6-án csütörtökön és június 7-én pénteken zárva tart, erre a két napra kitűzött tárgyalások elmaradnak.

Az épület lezárásának oka, hogy a bíróság épülete a környék legmélyebben fekvő részén helyezkedik el, a bíróság irattára a pincében, az utcaszint alatt mintegy három méterrel található.

A korábbi években a megemelkedő vízszint a bíróság épületének szennyvízelvezetésében problémákat okozott, a pinceszintet több alkalommal elöntötte a víz. Az irattárban őrzött iratok eredeti állapotban való megőrzése érdekében technikai intézkedések elvégzése szükséges, amely az épület fenti időtartamú bezárását indokolja.

Az épület lezárása miatt a Győri Járásbíróság kezelőirodái ügyfélfogadást nem tartanak, a panasznapi ügyfélfogadás 2013. június 6-án csütörtökön elmarad.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket egyúttal arról, hogy beadványaikat a Győri Járásbíróság portáján (Győr, Szent István út 3.) lévő gyűjtőládában munkaidőben 8-16 óra között helyezhetik el.

Az épület lezárása nem érinti az előzetes letartóztatásokkal kapcsolatos üléseket és a bíróság elé állításokat sem, azok változatlanul megtartásra kerülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz: macskát mentettek Véneken, Bácsán ezerrel lapátolják a homokot - videós riport

"Tudják, csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy szeretünk itt élni" - mondta a véneki hölgy. Bácsán a Lukács diákjai, az Auróra és a Colombre Band tagjai is lapátolnak. Tovább olvasom