Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

A Győri Fészek városértékelése avagy közbenső mérleg

Győr - A Győri Fészek négy évvel ezelőtt jelentette meg „Győr, a vonzó város" címmel a 2004–2015 időszakra kitekintő városkoncepcióját, amely jelentős érdeklődést váltott ki. A Győri Fészek alapító grémiuma úgy ítélte meg, hogy eljött az ideje egy „közbenső mérleg" felállításának. Győrről, az elindult vagy éppen megtorpant folyamatokról, arról, hogy mire van szüksége a városnak, a Fészek tagságával megvitatott összegzést adtak ki. Ebben kritika és dicséret is olvasható.
A Fészek továbbra is egy a civil közélet aktív szereplői közül, amely függetlenül politikától, ideológiáktól elmondja a tagok, a gazdaság, a kultúra, a közélet szereplőinek véleményét Győrről. Mint az összegző ülésen elhangzott az egyik tag szájából: „Nekünk mindig el kell mondani az igazat, a véleményünket. Mi megtehetjük, minket nem tudnak leváltani!"

A teljes értékelés szövege megtalálható a itt.

Olvasóink írták

  • 1. maximalista 2008. június 15. 00:01
    „Az egyetlen kritika teljesen jogos! A városvezetés, az ügyintézés ,,nagyon sok kívánni valót hagy maga után." Bizony! És itt van a kutya (az összes probléma) elásva! Hiszen minden a Hivatalból indul, ott összpontosul, ott dől el! Sajnos, nemcsak a tempó, a hivatalnokok hozzáállása, naprakészsége de a városháza egész légköre pokoli és ez rányomja bélyegét a városra! A szocialista munkamorál, az elvtársnők kelletlen, kioktató magatartása, a kabinet nagyképű, úrhatnám stílusa, a sok visszataszító, unott de fölényes arc már a küszöbnél elrettent minden pozitív kezdeményezést. Hacsak most, az új jegyző nem rúgja ki az összes naplopót, akinek fanszőre már odanőtt a székéhez, változás nemigen lesz. Győr szürke, poros, unalmas, lelassult kis iparváros marad, a nagy pénzek pedig úri huncutságokra fognak számolatlanul elfolyni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés: Kamioncsordák a megye útjain

Győr - A megyei utak felújításáról szóló előterjesztésen vitázták a legtöbbet a képviselők. S egy új… Tovább olvasom