Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

A győri Bogi továbbjutott A Dal középdöntőjébe

A Passed, Tóth Vera, Bogi, a Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi jutott tovább A Dal 2015 középdöntőjébe szombaton.


Dallos-Nyers Boglárka az ötödik fellépő volt  A Dalban, World of Violence című száma 38 pontot kapott, ezzel harmadik helyen jutott tovább a középdöntőbe.

Fotó: adal2015.hu
Fotó: adal2015.hu


Korábban írtuk:


Szombat este kezdődik első elődöntőjével A Dal, az idei Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója. A verseny első tíz fellépője között szerepel a győri Dallos-Nyers Boglárka is.

Bogi már rutinos indulónak számít, hiszen fiatal kora ellenére harmadik dalát nevezte a versenybe, a World of Violence hangulata azonban teljesen eltér az eddigiektől.

– Mindenképpen szerettem volna egy másik, komolyabb oldalamat is megmutatni, úgy érzem, most értem meg erre a dalra. Az üzenetét nem szeretném túlmagyarázni, mert azt hiszem, mindenki átérzi majd, amint megszólal a hegedű és elkezdődik a monumentális előadás. De lényegében a mai generáció hiányosságairól szól, globális üzenetet közvetít: erőszakos, kemény világban élünk, amiben ki kell állnunk magunkért, egymásért – magyarázta a kisalfold.hu-nak a fiatal énekesnő.

Bogi
Bogi

Bogi elárulta, A Dalban élő zenekar kíséri, összesen tízen lesznek a színpadon a produkció alatt, ezzel kihasználták a maximális létszámot. Az előadás háttérben animációt láthatunk majd, aminek hasonló hangulata lesz, mint a World of Violence nemrég debütált videoklipjének.

A győri énekesnő szerint lehetetlenség előre megmondani, hogy az adott évben milyen szerzemények lehetnek sikeresek, nem is akartak semmiféle elvárásnak megfelelni. – Bízom benne, hogy pozitívan fogadják a dalt a műsorban, hozzám nagyon közel áll, szeretem énekelni – fogalmazott Bogi.Hozzátette, az, hogy már harmadszorra szerepel A Dalban, egyrészt előny, másrészt pedig nagy nyomással jár, hiszen a tavalyi sikert, sőt, annak túlszárnyalását idén is sokan elvárhatják tőle.
A győri énekesnő legutóbb éppen csak lemaradt a győzelemről, hiszen összességében második lett. – Ha idén én képviselhetném Magyarországot az ausztriai Eurovíziós Dalfesztiválon, nem is lenne nálam boldogabb ember – zárta.

A Dal 2015-ben a korábbi években megszokotthoz képest több változásra is számíthatunk. Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő, Rákay Philip és Pierrot mellett egy ötödik ítész, a néző bevonásával dől el, hogy ki utazhat májusban Bécsbe. Idén egy mobilapplikáció segítségével szavazni is lehet majd azokra a fellépőkre, akik nem jutnak tovább a zsűri pontjai alapján. A Dal 6 héten át látható minden szombat este az M1-en és a Duna World-ön. A döntő február 28-án lesz.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosodai lelki terror Ausztriában - nem kell eltűrni a dolgozóknak

˝Menstruáció idején, ha többször ki kell mennünk vécére, a főnökök azt mondják: ˝Ne igyanak sokat!˝… Tovább olvasom