Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

A győri Audi tovább bővíti Motorfejlesztő Központját

A motorjárató központ bővítésével több mint 1600 négyzetméterrel növeli a vállalat a motorfejlesztés alapterületét.
• Kapacitás további 12 fékpad elhelyezésére

• Thomas Faustmann, ügyvezető igazgató:„Az optimális fejlesztési lehetőségek döntő fontosságúak vállalatunk számára"

• Tervezett átadás: 2015 eleje
Bokrétaünnep az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Motorfejlesztő Központjában: a már meglévő motorjárató központ bővítésével több mint 1600 négyzetméterrel növeli a vállalat a motorfejlesztés alapterületét. Az új épületegyüttes összesen 12 fékpad elhelyezését teszi lehetővé.

„A motorfejlesztés bővítésével az Audi Hungaria újabb jövőbe mutató beruházást valósít meg" - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az innovációk és a jövőbe mutató technológiák elengedhetetlenek vállalatunk sikeréhez. Az optimális fejlesztési lehetőségek döntő fontosságúak ahhoz, hogy garantálni tudjuk „A haladás technikáját’ a győri motor- és járműgyárban."

Az építési munkálatok az elmúlt évben kezdődtek. Az új fékpadok üzembe helyezése várhatóan 2015 elején történik. Az első lépcsőben hat új tesztpadot telepítenek, technikai- és raktárhelységekkel. Az új motorjárató padokon valamennyi motor - a négyhengerestől a 12 hengeresig - tesztelése lehetővé válik, például a teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás és a zajszint szempontjából.

A 2001 óta működő motorfejlesztés meghatározó feladatai közé tartoznak a gyártáshoz kapcsolódó fejlesztési tevékenységek, mint a sorozatgyártás és az új termékek felfutásának támogatása. Jelenleg 187 mérnök és munkatárs dolgozik különböző fejlesztési projekteken, mint például a súrlódásoptimalizálás, motorakusztikai vizsgálatok és a motorvariánsok fejlesztése. A terület jelenleg 14 nagyteljesítményű fékpaddal – 10 motor- és két súrlódásvizsgáló paddal, egy offroad üzem tesztelésére alkalmas berendezéssel és egy klímavizsgáló-paddal – rendelkezik. A fékpadok mellet a legújabb technológiákkal felszerelt műhely is rendelkezésre áll. A vállalat ezzel az beruházással tovább növeli kapacitását a motorok tesztelésében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy autó, három ittasság

Felfüggesztett börtönt kapott az a férfi, akit harmadmagával kaptak ittas vezetésen, ugyanazzal az… Tovább olvasom