Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

A gyanú: 212 milliós sikkasztás

Győr-Moson-Sopron - Magas hozammal kecsegtető befektetéshez kért és kapott kölcsön összesen 212 millió forintot a győri Baloghné Balogh Szilvia. Ám nemhogy magas kamatot, de még a kicsalt pénzt sem adta vissza a sértetteknek – eddig 8-an jelentkeztek –, akik néhány milliótól 65 millió forintig adtak neki pénzt.
Különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a megyei rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya a képen látható győri Baloghné Balogh Szilvia ellen. A nő 2006-tól kezdődően különböző magánszemélyektől kért és kapott kölcsön több millió forintot azzal az ígérettel, hogy a pénzt magas hozamú ügyletekbe fekteti, majd rövid időn belül jelentős kamattal fizeti vissza.

Az ajánlott befektetések között szerepelt létesítendő ásványvízüzem-projekt, szélerőmű létesítése éppúgy, mint különböző belföldi és külföldi ingatlanbefektetések. A gyanúsított a kölcsön összegét többször megerősített ígéretei ellenére sem adta vissza és így a sértetteknek jelentős kárt okozott. „Üzleti tevékenységét" elsősorban Győrben és környékén fejtette ki, a kért kölcsönök a néhány millió forinttól 65 millió forintig terjednek. A nyomozás során ez idáig 8 sértett jelentkezett, akiknek Baloghné Balogh Szilvia összesen mintegy 212 millió forint kárt okozott.

Baloghné Balogh Szilvia
Baloghné Balogh Szilvia

A megyei gazdaságvédelmi osztály felkéri azokat, akiket Baloghné Balogh Szilvia megkárosított, esetleg az üggyel kapcsolatban egyéb érdemi információval tudnak szolgálni, hogy jelentkezzenek a 96/520-016-os telefonszámon, vagy levélben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság postacímén: 9002 Győr, Pf. 302.

Olvasóink írták

350 hozzászólás
 • 350. csiboka 2008. október 31. 10:18
  „ki tudja,hogy hol él most kedves Balogh Szilviánk???
  ki tudja az aktuális elérhetőségét?
  jelentkezzen már, mert lassan elmegyek a rendőrségre, és eltűntként fogom kerestetni!”
 • 349. Attila2 2008. október 13. 21:17
  „Tényleg?
  Ó szegények, csak nem ők azok akik azt mondták a Baloghnénak hogy az ő gyerekeire gyújtják rá a saját lakását, holott a semmiből pénzt tett a zsebükbe?
  Te totál!
  Mielőtt ítélkezel azelőtt informálódj rendesebben!
  Társai? Tehát nem egyedül csinálta mindezt? Írd a neveket, ha ilyen sokat tudsz!!! Szerintem mindenki kíváncsian várja!
  Képzeld én meg mit halottam. Valaki adott neki 200ezer forintot 1 napra kölcsön, és másnap 300ezer forintot adott vissza. Ezek miért nem kerülnek nyilvánosságra?!
  Hát el kellene azon gondolkodni, hogy ki hogy tud a tükörbe nézni!”
 • 348. totál 2008. október 12. 13:44
  „Ez a nö társaival,egy öt családos (utban a hatodik gyerekkel) embereknek intézett hitelt a lakásukra,a pénzt kicsalta tölük az ismert modszerrel ki tudja mi lesz velük.Lehet utcára kerülnek.nem értem reggel,hogyan tud tükörbe nézni .”
 • 347. sokoropátkai 2008. szeptember 15. 23:23
  „Ja és még annyit...Tudjátok hol hallani ilyet amit ti csináltok???Az ÓVÓDÁBAN!!!Sőt ti még ezerszer rosszabbak vagytok!!!”
 • 346. sokoropátkai 2008. szeptember 15. 22:49
  „Kutyaur itt vagyok!!!Én csak azt figyelem hogy milyen és mennyire irigyek az emberek!!!Nekem még mindig az a véleményem ami volt!!!Azok a bünösök akik adták a pénzt...ha adtak!És én még mindig UZSORÁSOKNAK nevezem őket!!!Ennyi!!!!!!!!!”
 • 345. okosok 2008. szeptember 12. 14:32
  „a buta PAP KRISZTIÁN felrakta a szerződését , nem vette észre,hogy cukkolják. ezt benyelted KRISZ ahogy te hívod magad. mi csak törpének hívunk.”
 • 344. sea 2008. szeptember 11. 11:06
  „Accentos, egyáltalan nem fenyegettem senkit, es kvára nem érdekel, hogy ki-kicsoda. csak megjegyeztem, hogy az ip cím változás nem jelent semmit, mert ha vki ki akarja deríteni, hogy melyik név mögött ki van, azt meg lehet tenni - ip-től függetlenül. Kiderítősdi? Magad írtad, hogy felirogatod az ip címeket.... de bocsáss meg, ha úgy tűnt volna, hogy fenyegettelek....”
 • 343. mi ez? 2008. szeptember 11. 09:29
  „mostmár nem mosolyog hanem nevet ezen a sok baromságon amit kitaláltok róla. itt mindenki mindent tud,csak az igazat nem! de ez kit érdekel? amig ti itt fikázzátok él boldogan nem gyanus senkinek? nem foglalkozik a hírportálokkal úgyis nagy kártérítést kap, ti meg irigykedjetek nyugodtan. neki van pénze nektek meg soha nem is lessz,sőt élitek tovább a silány életeteket és leragadtok egy egy forumnál.”
 • 342. Accentos 2008. szeptember 10. 22:45
  „Teljesen tökéletesen igaza van Tisztán látónak,tök felesleges a semmit hajtani.
  sea:na,hajrá! gyerünk,nyomozd ki,h ki vagyok,aztán szeretettel várom,hogy te is felfedd kilétedet,egy személyes beszélgetés erejéig szakítok Rád időt.mondjuk nem látok benne logikát,h pontosan mi is a célod ezzel a kiderítősdivel.További jó fórumozást kívánok neked,s ha nem jelentkeznék,az csak azért lesz,mert már unom az egészet,s nem tojok be fenyegetőző idiótáktól.”
 • 341. Tisztán látó 2008. szeptember 09. 21:58
  „Skacok! Délután egy krimó előtt parkoltam, és míg cigiztem, egy eszméletlen jó mondást hallottam, ami totál igaz erre az oldalra, főleg ebben az adott szituációban. (bocs attól, aki hallotta már, és nem mondok újat, és bocs a jobb érzésűeknek, de ez a hozzászólás sorozat már eddig is mellőzte a jóérzést), úgyhogy figyeljetek: A VÉLEMÉNY OLYAN, MINT A SEGGLYUK: MINDENKINEK VAN, DE SENKI NEM KÍVÁNCSI A MÁSIKÉRA. - hajtjátok a nagy semmit, de ha ebben lelitek az élvezetet, akkor csak múljátok egymást felül a hülyeségben. HAJRÁ!!!!!!!!!”
 • 340. sea 2008. szeptember 09. 16:58
  „Accentos! lehet, hogy az IP címed dinamikusan változik, de a MAC addressed ugyanaz....”
 • 339. Tisztán látó 2008. szeptember 09. 12:13
  „Sajna ismét mennem kell, kínlódjatok tovább. Röviden annyi, hogy nagyon-nagyon látszik a kétségbeesés. A szidalmazók táborának adott a lehetőség, fenti cikkben nyilvánossá tették a számokat, lehetőségeket, ahova be lehet ballagni, meg lehet tenni a számotokra legmegfelelőbb lépéseket. Azonban a difi az, hogy - ellentétben ezzel a fórummal - ott alá is kell támasztani kőkeményen az állításokat. Ez az oldal arra jó, hogy bíztatgassátok egymás (indokoltan-indokolatlanul), hátha sikerül összevakarni egy ép érvet, és venni a nem létező bátorságot. Szóval hajrá, kitartás gyerekek!!!!!!!!!!”
 • 338. Tisztán látó 2008. szeptember 09. 12:03
  „Kutyaúr-nak üzenem, itt vagyok, és némán figyelem az oda-vissza kínlódást, mert ez már csak az. Külső szemléletből totál nevetséges, és gyötrelmes a kűzdelem. Nem veszitek észre, hogy ez a dolog nem itt fog eldőlni? Győzni fog az igazság.............”
 • 337. kutyaur 2008. szeptember 09. 11:47
  „Tiszteletem a fórumozóknak!
  Mint kívülálló kérdezem: hova lett Tisztán látó, sokorópátkai,és a mindent tudó Porparipa?
  Elfogyott a véleményük?”
 • 336. Accentos 2008. szeptember 09. 10:47
  „Ja,a 330-as hozzászólónak üzenem: nem vették le a győrinap.hu-ról,ugyanugy mosolyog,mint mult héten...”
 • 335. Accentos 2008. szeptember 09. 10:41
  „Nahát! most meg lettem fenyegetve? ugy gondolod,hogy most megijedtem,és jol becsokiztam a gatyámba? Szerintem rosszul választottál nevet magadnak,nem vagy egy genius,agytrösztnek se mondanálak.Következő a helyzet:Otthoni netezés esetében ha tizenötször szólok hozzá egy cikkhez,tizenötféle IP címről teszem,ugyanis dinamikus beállitású.ha áramszünet van,vagy kikapcsolom a routert,majd vissza,máris más az IP cim.Tudom,mert minden esetben felirom...Kettö:talán a Kisalföld rendszergazdája megtehetné,hogy leellenőrizze kilétemet,a rendőrség és az internet szolgáltató engedélyét kérve,amit ugye a szolgáltató nem biztos,h ki fog szolgáltatni,tudod,azok a bizonyos személyiségi jogok... három:munkahelyi netezés esetében a szituáció ugyanaz.
  És végül: nem gondolom,hogy nekem takargatnivalóm lenne,se pénzem,se üzleti kapcsolataim,sima dolgozó ember vagyok,havi 120 nettóval.ha figyelmesen követted volna a hozzászólásokat 1-334-ig,olvashattad volna,hogy a hölgynek és nekem volt/van egy/több közös ismerősünk,ezáltal ismerem őt.Mivel elég sok nagyvolumenű, homályos pénzügyi dologról tartott beszámolót,igy lett rálátásom a dolgokra.Nem gondolom,hogy alátettem volna azzal,hogy ezeket megosztottam a rendőrséggel,hiszen rajtam kivül voltak még páran,akik ugyanazzal a céllal érkeztek oda,mint én.Hidd el,bármilyen vége lesz is az ügynek,az nem az én beszámolóm alapján fog lezárulni.Azokat,akik károsultak,és feljelentést tettek,és elindult a nyomozás,őket nincs bátorságod megfenyegetni? biztos ők is jol megijednének...”
 • 334. genius01 2008. szeptember 09. 08:59
  „kedves Accentos!
  Még az a jó, hogy a mai világban az ip cím alapján bármi és bárki lenyomozható. Milyen jó lesz amikor majd a te ártatlan kis fotód vigyorog a neten, mert hát ugye nincs olyan ember akinek ne lenne rejtegetni valója! :) :) de hát ahogy olvasom te vagy a becsületesség mintaképe, akinek úgy hogy (állítólag) köze sincs az ügyhöz becsületes állapolgári kötelességednek érzted, hogy bemenj a rendőrségre, és valakinek alátegyél! Miért is?
  Ha én lennék aki a középpontban van, és vége lenne az ügynek, mert hát ugye vagy így vagy úgy de vége lesz, hát tuti megköszönném neked! :) :) :)”
 • 333. Accentos 2008. szeptember 08. 21:19
  „nyaral...hehehe...
  egyébként mint lejjebb is irtam,a rendőrséggel információkat osztottam meg,sok más emberrel együtt.információ illetve vallomás,hát a kettő közel se ugyanaz.Nekem nincs mit vallanom...
  Egyébként jkv-be vették a közlendőmet,ezzel a dolog részemről lezártnak tekintendő,mivel nem vagyok tevőlegesen érintett a dologban,nem tőlem lesz folytatás.Kedves intéző: ha fizetett hirdetés,ugyan oszd már meg a titkot,kinek,milyen cimszó alatt,mennyit kell fizetni? Nekem is van pár ismerősöm,akinek a hirtelen gazdagsága,életvitele,vagy csak a modora irritál,én is szívesen fizetnék az újságnak,csak hogy kitegyék a képét,meg kerekitsenek egy lejárató sztorit róla.Kicsit valószerűtlen,nem?”
 • 332. marcitrom 2008. szeptember 08. 15:10
  „Kedves Accentos, és a rendőrség hogy fogadta az őszinte vallomásodat?”
 • 331. marcitrom 2008. szeptember 08. 14:48
  „jó neki,h futja nyaralásra, nemhogy a pénzt fizetné vissza,amit hónapok óta ígér a rohadt életbe, ha a Szilvire gondoltál,hogy nyaral....”
350 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már készül a király-szobor

Győr - Hét évvel ezelőtt került szóba, hogy méltóképpen meg kellene újítani Gyárváros egyetlen… Tovább olvasom