Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

A Gézengúz Alapítványt segítik

Nigel Thorpe, Nagy-Britannia korábbi budapesti nagykövete Magyarországon él.
A jótékony célú Vodafone Alapítvány elnökeként nemrégiben a Kisalföld szerkesztőségébe látogatott. A volt nagykövet az Első Győri Lions Club meghívására érkezett Győrbe, a Kisalföld szerkesztőségébe Halbritter Mátyás és felesége, Halbritterné Raffai Judit kísérte el. Nigel Thorpe 1998-ban, kinevezése után az elsők között kereste föl sajtóházunkat. A vendég beszámolt róla, hogy aktív nyugdíjasként vállalta a közreműködést a Vodafone Alapítvány jótékony céljainak megvalósításában. Győrött a Gézengúz Alapítvány tevékenységét segítik.

A sérült gyermekek fejlődését támogató alapítvány helyiséggondokkal küszködött, amikor a győri önkormányzat felajánlott egy felújításra szoruló épületet. Ennek rekonstrukciójához járult hozzá a Vodafone Alapítvány.

A Gézengúz Alapítvány győri elnöke, Kovácsné Lengyel Mónika elmondta, a Vodafone Alapítvány önmaga 22 és fél millió forinttal segíti az önkormányzat által felajánlott Liget utcai épület felújítását, ezenfelül azonban számos más támogató felkutatásában is segített. Jelenleg mintegy 140 sérült kisgyermeket nevelő család életét igyekeznek megkönnyíteni, a támogatásoknak köszönhetően várhatóan február végére költözhetnek új helyükre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tél még nincs, kátyú már van

A tél csak most kezdődik, de már kátyúsak az utak Győrben. Győr 2 millió négyzetméternyi saját kezelésű útfelülettel rendelkezik; az elmúlt évben ennek 5 százaléka károsodott, vagyis 100 ezer négyzetmétert tettek ki a lyukak. A város közgyűlésének a kemény tél miatt 200 millió forintos többletkiadásról kellett döntenie, hogy eltüntethetők legyenek az utak balesetveszélyes kátyúi. Tovább olvasom