Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

A Fidesznek összegyűlt

A győri Fidesz-MPP és az általa vezetett polgári összefogás polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltjei összegyűjtötték a választásokon való induláshoz szükséges ajánlócédulákat.

A végleges jelöltlistát tegnap délelőtt ismertette Dézsi Csaba András, a párt polgármesterjelöltje és Antal Imre, a Fidesz városi alelnöke. Az alelnök elmondta, hogy Győrött mind a 21 választókerületben állít jelölteket a polgári összefogás.

A polgármesterjelöltnek több mint 8 ezer, míg a képviselőjelölteknek több száz ajánlócédulája jött össze. Dézsi hangsúlyozta, hogy nem a szám a fontos, hanem az, hogy a szükséges mennyiség megvan és a csapat összeállt. A jelöltek között a társadalom teljes palettája megtalálható, a nyugdíjastól a munkáson, tanáron át az orvosig, mérnökig.
– Amennyiben megnyerjük az önkormányzati választásokat – hangsúlyozta Dézsi –, a polgári összefogás a közüzemi díjak enyhítésére évente egyszer hatezer forintos támogatást nyújt a nyugdíjas családoknak, beleértve az egyedülálló nyugdíjasokat is. Ugyanakkor minden családtól évente egyszer, decemberben átvállalja majd az önkormányzat a decemberi szemétszállítási díjat. Ezzel is hozzá kívánunk járulni a közterhek csökkentéséhez.

Dézsi Csaba András kérdésre válaszolva elmondta, hogy a Centrum Párt helyi szervezetével érvényes a választási szerződésük, azt Kupa Mihály nem mondta fel. Azt ugyanis még azelőtt kötötték, hogy Kupa a Kisalföldben nyilvánosságra hozta a Centrum Párt azon állásfoglalását, hogy nevükben csak az általuk hitelesített írásos megbízással rendelkező személyek jogosultak megállapodásokat kötni.

Végleges névsor


1. választókerület: dr. Andréka Bertalan, 2.: dr. Somogyi Tivadar, 3.: dr. Dézsi Csaba András, 4.: Árvai-Oltyán Ferenc, 5.: Nagy Sándorné, 6.: Szijjártó Péter, 7.: Antal Imre, 8.: Horváth Ákos, 9.: Kovács Tamás, 10.: Horváth László, 11.: Németh Zoltán, 12.: Simon Róbert Balázs, 13.: Kalmár Ákos, 14.: Szeles Szabolcs, 15.: Füke Géza, 16.: Velin Csaba, 17.: Herák Mihály, 18.: Reuter György, 19.: Tallián István, 20.: Gangl András, 21.: dr. Rampasek Béla.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Most aztán jó lesz a tanároknak

Polémia címmel új rovatot indít útjára a Kisalföld. Egy-egy fontosnak vélt témáról vitára,… Tovább olvasom