Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

A Fidesz visszautasítja

„ A Fidesz-Magyar Polgári Párt győri szervezete és képviselőcsoportja nevében a lehető leghatározottabban visszautasítom Jungi Csaba első számú polgármester-helyettesnek a Kisalföld 2002. szeptember 2-i számában megjelent levelében leírt, a tényeket figyelmen kívül hagyó állításait” – áll Szijjártó Péter országgyűlési képviselő lapunkhoz eljuttatott levelében.

Majd így folytatja: „Jungi Csaba alpolgármester úr azt állítja, hogy a Fidesz és a Pro Urbe ugyanolyan szerepet vállalt a város vezetésében. Ez a megállapítás azonban korántsem helyes, hiszen Jungi Csaba a polgármester első számú helyettese (a polgármester távolléte esetén a város első embere), míg dr. Dézsi Csaba András deklaráltan ellenzéki alpolgármesterként kapta társadalmi megbízatását. A két pozíció közötti különbség véleményem szerint teljesen egyértelmű.
A Fidesz Győrért, a győri polgárokért politizált és kíván politizálni a jövőben is. A Pro Urbe Egyesület – vezetőjének állítása ellenére – része a helyi pártpolitikai életnek, hiszen a városi közgyűlésben képviselői politikusokként hallatják hangjukat. Szavazási jegyzőkönyvek sora tanúsítja, hogy a szocialista városvezetés az elmúlt négy év folyamán csak úgy tudta megemelni többek között a távhő- és a vízdíjat, valamint az autóbuszjegyek árait, hogy a Pro Urbe képviselői a megfelelő számban mindig megszavazták azokat. Mi, akiket Jungi Csaba »percemberkéknek« nevezett, mindannyiszor kiálltunk a lakosság érdekeiért és elleneztük a díjemeléseket.
Azt pedig a választók októberben el fogják dönteni, hogy a díjemeléseket támogató, a várost vezető koalíció részét alkotó »civileket«, vagy minket, a város polgáraiért dolgozó »percemberkéket« támogatják-e" – zárja levelét Szijjártó Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulturális úttorlasz

Lehetetlenné teszik a közlekedést a Vaskakas Bábszínház és a győri Gyermekek Háza dolgozói vasárnap… Tovább olvasom