Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

A drog ellen nyáron is

Pápa Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma (KEF) kedden Győrben járt.
A látogatás alkalmával a szakemberek tapasztalatokat cseréltek a győri városi KEF munkatársaival és ellátogattak a megyei kórházba. Miklósyné Bertalanfy Mária WHO-koordinátor, győri KEF-alelnök a Kisalföldnek elmondta: a nyár közeledtével számos feladat előtt állnak munkatársaival.

Készülnek például a drogellenes világnapra, a június 22-i programokat a városi diákfórum állítja össze. Az ETO Parkban dohányzásmegelőző interaktív kiállítást rendeztek be, amely szeptembertől várja a diákokat, és elsősorban 7–10. osztályosoknak szól. Nyáron is látogatható a tárlat iskolai vagy tábori csoportok, érdeklődő családok számára – bejelentkezni a WHO-koordinátornál (tel.: 96/500-555) vagy dr. Bazsika Erzsébet főorvosnál (megyei ÁNTSZ, tel.: 96/513-742) lehet.

A szervezet készül a szünidőre is, alternatív szabadidős rendezvényeket szeretnének kínálni a vakációzó gyerekeknek. A KEF támogatásával nemrég pedagógusokat képeztek ki az Egészségvilág Egyesület tanárképző programján és művészeti terápiás képzésen összesen több mint félszázan vehettek részt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöld mérföldekkel a diákok a klímáért Győrben és a megyében

Jelképesen kétszer is megkerülték a részt vevő diákok a Földet azzal a több mint 67 ezer zöld… Tovább olvasom