Kisalföld logö

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 19°C | 32°C Még több cikk.

A DK a győri büdzséről

Neupor Zsolt: ˝Csökkenő források mellett rosszabbul jár a lakosság és rosszabbul a vállalkozási szféra is Győr 2013-as költségvetése alapján.˝

– Csökkenő források mellett rosszabbul jár a lakosság és rosszabbul a vállalkozási szféra is Győr 2013-as költségvetése alapján – jelentette be tegnap Neupor Zsolt DK-s önkormányzati képviselő.

A sajtótájékoztatón mindezt számokkal kívánta igazolni a politikus, például azzal, hogy a költségvetési főösszeg Győr esetében 2012-ben 52,4 milliárd forint volt, 2013-ban pedig 35,4 milliárd lesz.

Neupor szerint még azzal is, hogy az állam átvett feladatokat, intézményeket (iskolákat), nagyjából kétmilliárdos mínusszal indul neki az évnek a város.

˝Egyetlen előremutató tételt, beruházást sem látunk a költségvetési tervezetben, ami véglegesíti, hogy a 2010-ben megfogalmazott választási ígéretekből nem lesz semmi. Nem épül meg a multifunkcionális csarnok, s meggyőződésem, hogy a Dunakapu téri fejlesztés sem valósul meg a tervezett módon 2014-ig˝ – mondta Neupor a közgyűlés előtt egy nappal.

Olvasóink írták

  • 1. elemér 2013. február 24. 17:02
    „Ez igy van és megint mondom. Tudnillik idáig szóhoz se jutottam, ez pedig u.n. hétvégi cenzura szerintem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromnegyed milliárdos belvárosfejlesztést terveznek Győrbe

A tervek már elkészültek, az uniós forrásra márciusban beadják a pályázatot. Videó. Tovább olvasom