Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

A családi könyvtárból a Gyógy-ír könyv sem hiányozhat

Győr - Több évtizede hűséges olvasóink között jegyezzük a győri Szabó házaspárt, akik az eddig megjelent Kisalföld-könyveket és -lemezeket is megrendelték, így a sorból a nagy sikerű Gyógy-ír kötet sem hiányozhatott.
Szabó Ernő és felesége már több évtizede Kisalföld-előfizető, kedvezményes akcióinkat is szívesen fogadták.

– A család könyvtárából, úgy véltük, nem hiányozhat ez a kötet sem – mondta el érdeklődésünkre Szabó Ernőné nyugdíjas, aki szabadidejében nagyon szeret olvasni. – A lap mellékleteként is szívesen böngésztük a Gyógy-írt, így kapóra jött a szép kivitelű, színes kiadvány, amelyet az előfizetésünkön keresztül rendeltünk meg.

Szabó Ernőné elárulta, hála istennek, egy kis vérnyomásproblémát leszámítva, jó egészségnek örvendenek, éppezért a megelőzést, az ezzel kapcsolatos ismeretterjesztést is kiemelten fontosnak tartják. A reumával és a szívgyógyászattal kapcsolatos információkat eddig is kitüntetett figyelemmel olvasták, s a Gyógy-írben mindig találnak tartalmas, figyelemre méltó írást, emellett pedig a szívcentrummal kapcsolatos hírek is érdeklik őket.

– Most szeretnénk megrendelni a negyedik szakácskönyvet, mert a többit is rendkívül színvonalasnak tartom – folytatta a ház asszonya. – A karácsonyi ajándékok egy részét már megvásároltuk, amelyhez segítséget jelentettek a kisalföldes könyvek és a lemezek. Szenteste a két lányunk, a vejeink és hat unokánk is érkezik, úgyhogy meghitt estére készülünk. Ha ezt a kisalföldes könyvekkel és a lemezekkel még szebbé tehetjük, az számunkra is öröm.


Kész az utánnyomás

A Kisalföld nagy egészségkönyvének első kiadásából minden példány elkelt. A Széchenyi Nyomda elkészült az utánnyomással, ezért olvasóink újra megrendelhetik a népszerű Gyógy-ír kötetet. Csakúgy, mint a Kisalföld szakácskönyveit, a Kisalföldi Kincses Kalendáriumot, Szabó Andris 2. CD-jét vagy a Télkergetőt. Munkaidőben, a 06-80/504-504-es ingyenes számon várjuk hívásaikat. Karácsonyig csak abban az esetben tudjuk vállalni a kiszállítást, ha a megrendelést december 14-ig rögzítettük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legalább négyen vettek részt az automata elrablásában

Győr - Kiderült az azonosítók alapján, hogy a majki horgásztóban megtalált bankomat azonos azzal,… Tovább olvasom