Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 12°C Még több cikk.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon fokozatosan helyreáll a menetrend

A délutáni órákban elromlott vasúti biztosítóberendezéseket helyreállították, és a az áramkimaradás sem okoz már gondot.
19.12 - Helyreállították vasárnap este fél hétkor a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon a délutáni órákban elromlott vasúti biztosítóberendezéseket, és az áramkimaradás sem okoz már gondot - közölte a Mávinform. Az MTI-hez eljuttatott közleményben jelezték, hogy folyamatosan és fokozatosan áll helyre a vonatközlekedés.

A kimlei és az öttevényi állomás biztosítóberendezését is sikerült helyreállítani, továbbá Öttevény és Győr között ismét van feszültség a vágányok fölötti felsővezetékben. A műszaki hibák megszűnte után folyamatosan és fokozatosan áll helyre a vonatközlekedés.

A Münchenből Budapest-Keleti pályaudvarra tartó RailJet 65-ös járata a Budapest-Keleti pályaudvarra másfél órás késéssel, este fél kilencre fut be - írták a közleményben.

17.23 - A vasúti biztosítóberendezések hibája, illetve egyes szakaszon áramkimaradás miatt késések várhatóak a Budapest - Győr - Hegyeshalom vasútvonalon. Az ország többi vasútvonalán jelenleg menetrendszerű a vasúti közlekedés - közölte vasárnap délután az MTI-vel a Mávinform.

A közlemény szerint vasárnap 16 óra 15 perckor elromlott Kimle és Öttevény állomás vasúti biztosítóberendezése. A vasúttársaság szakemberei már dolgoznak a biztosítóberendezés helyreállításán - teszik hozzá.

Ugyanakkor Öttevény és Győr között 16 óra 40 perc óta nincs feszültség a vágányok fölötti felsővezetékben. Mindezek a műszaki zavarok 20-30 perces késéseket okozhatnak a Budapest - Győr - Hegyeshalom vasútvonalon közlekedő vonatoknál - derül ki a szövegből.

14.36 - A Budapest-Győr vasútvonalon Bicske és Szárliget között elektromos zárlat keletkezett a vasúti felsővezetékben, a vonatok ezen a szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek.

A vasúttársaság az erős széllökések miatt azt javasolja, hogy az utazók még indulás előtt tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV és a MÁV-START weboldalain, valamint a vonatinfón.

A térképes vonatinfot ide kattintva érik el!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autó hajtott az árokba, félpályás útlezárás a 83-ason

Tét térségében félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, az autó vezetőjét a mentők… Tovább olvasom