Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

A bokszoló is legény a gáton: Kelemen homokzsákot pakol

Mostanában edzésből, és homokzsák pakolásból áll a napja. Kelemen Balázs profi ökölvívó először a barátait hívta a gátra, aztán egyre többen lettek.
Aki ismeri, tudja, hogy Kelemen Balázs nem csak a ringben, sportolóként, de emberként is megállja a helyét. A meccseken nem kegyelmez, győzelemre tör, egyébként pedig segít ahol és amikor csak tud.

Gyönyűnél évekkel ezelőtt a vízbe fulladástól mentett meg gyerekeket, ezért életmetőként kitüntették. Az állatokat gyerekkora óta imádja, és ha teheti a menhelyeket is látogatja.


Az árvíznél sem tudott tétlenül várni, már kedden toborozni kezdte barátait a Facebookon árvízi védekezéshez. Úgy számolta, hogy amint végez az edzéssel találkozik a csapat és indulnak zsákot pakolni, lapátolni, vagy adományokat, élelmiszert szállítani.-Kedden nehezen jött össze a társaság, de így is viszonylag sokan voltunk. A Lajta utcából indultunk Dunaszentpálra, mert úgy hallottuk, ott van leginkább szükség a segítő kezekre. Traktorral jutottunk ki a gátra, ahol homokzsákokat töltöttünk szegedi vízügyes szakemberekkel este 7 órától hajnali kettőig. Amikor végeztünk hazajöttünk. Én reggel amunka miatt korán keltem, aztán délután siettem edzésre. Ezt nem hanyagolhatom el, magam miatt sem, és Kovács Attila barátom miatt sem, aki fontos meccsre készül - mondta a WBO interkontinentális övét nemrég elhódító bokszoló.


A rövid pihenő után az egyre népesebb társaság szerdán a barátaik által felajánlott élelmiszereket vitte ki a gátakon dolgozóknak, majd maguk is beálltak a munkások közé, először Dunaszentpálon, majd Zsejkepusztán.


-A heteven éves edzőm, Őri Józsi bácsi is jött, és dolgozott velünk együtt. Lapátolt rakodott, mikor mire volt éppen szükség. Éjjel egy óráig tartott a munka, de ma az edzés után újra megyünk. Sajnos sok helyen a káoszt látom. Nem tudni ki irányítja a munkát, hol is van szükség emberre. De aki talpraesett feltalálja magát - tette hozzá Kelemen Balázs.A profi bunyós csütörtökön is várja a jelentkezőket. Este hétkor indul a társaság Győrből a Lajta utca 38. elől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rapper lányt keres Majka az SzFeszten - fotók

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét. Tovább olvasom