Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

A betörők vacsorával várták a rendőröket

Éhesek lehettek, így a húsleves mellett kifőtt tésztát is készítettek annak a betörőtriónak a tagjai, akikre Győr külvárosában tegnap hajnalban csaptak le a rendőrök. Az egyenruhások már jócskán túl voltak a vacsorán, így az egyik betörőt elfogták, a másik kettőt még keresik.
Győri és szigetközi hétvégi házakat tört fel az a bűnbanda, amelynek egyik tagja már tegnap rács mögött pihenhette ki az elmúlt hetek izgalmait. A győriek által csak Fazekas Vermek néven ismert városrész hétvégiház-tulajdonosait hetek óta rettegésben tartotta az a tény, hogy soha nem tudhatták: a bűnözők mikor, melyik víkendházat törik fel. A lakosság eddigi közreműködésének és a tulajdonosok bejelentésének köszönhetően kedden hajnalban csapdát állítottak a rendőrök, legnagyobb meglepetésükre azonban a betörők a késő éjjeli órákban már befészkelték magukat a szokott helyre: főztek és ettek. Az akció során a helyszínen őrizetbe vették a 33 éves K. A.-t, akinek bátyját és annak bűntársát körözik. A visszaeső betörőként nyilvántartott Kovács Gábor számlájára (bűntársaival együtt) több hétvégi bűneset írható, amelynek felderítésében a nyomozók számítanak a lakosság segítségére az 520-000/14-33-as melléken, a 107-es segélyhívón vagy bármelyik rendőri szervnél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szúnyoginvázió az áradás után

Ahogy sejteni lehetett, az árhullám levonulása után megjelentek a szúnyogok Győrben. A szakemberek úgy fogalmaznak, a csípésszám meghaladta a tűréshatárt, de nem kell bennfentesnek lenni ahhoz, hogy mi is leszögezzük: a nyáron akkora invázió még nem volt, mint most. A Győri Kommunális Szolgáltató Kft. hétfőn elrendelte Győrben a szúnyogirtás megismétlését. Tovább olvasom