Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

A Beőthy Társaság ünnepsége

A Beőthy Képző-, Iparművészeti és Irodalmi Társaság december 10-én ünnepélyes keretek között adta át Vida Sándornak a debreceni Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend parancsnokának a "Leonardo-díjat", melyet kovácsoltvas műtárgyaival érdemelt ki.

Ezen műsor részeként megnyílt Simon M. Veronika székesfehérvári Munkácsy-érmes és Beőthy Élő Hajnalka Európai Uniós Aranyokleveles festőművészek kiállítása az Iparkamara aulájában.

A kiállítás 2011. január 10-ig tekinthető meg naponta 8-20 óráig.
A Beőthy Társaság karácsonyi hangulatú műsorral lepte meg a nagyérdemű közönséget. A fellépő művészek között szerepelt Sej Edit és Horváth Róbert harmónikaművészek, Olasz Valéria költő és énekes, kísérője Békessy Jenő zongoraművész, Tuba Dávid gitáros, dr. Sándorné Manyika és H. Csuta Terézia költő, valamint a fiatal korosztályt képviselve a 13 éves Kele Dávid szavaló, aki festményével is jelen volt a "Karácsonyi közös kiállításon" is.

A Beőthy Társaság ünnepsége - Fotó: Szük Ödön


Kovács Tibor, volt indiai konzul és Szük Norbert festőművész invitálta a Beőthy Társaság művészeit egy indiai művészeti kirándulásra. A Társaság nevében Beőthy Élő Hajnalka köszönetét fejezi ki az Iparkamara vezetőségének, Dinnyés Előd Úrnak, a kamara dolgozóinak és a műsorban szereplőknek, akik a rendezvény sikeréhez hozzájárultak!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várady Róbert kiállítása az Esterházy-palotában

Megnyílt az Esterházy-palotában (Győr, Király u. 17.) Térképzetek Várady Róbert festményeiből. Tovább olvasom