Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

˝A Barokk Esküvőt a lányainknak is megmutatjuk˝

Évekig tervezgették az esküvőt, azután úgy gondolták, megadják a módját: jelentkeztek a Barokk Esküvőre. Három éve ők mondták ki a boldogító igent a folyók városában.

A Dunaharasztiban élő Balogh Zoltán és Kelemen Tímea mára igazi család – nyolchetes ikerlányok szülei.

Kelemen Tímea, az édesanya hivatása szerint szülésznő, szervezői munkája révén többször is járt Győrben. Megkapóan szépnek tartja a várost, s mivel az egyik üzletfele is jelezte a háromnapos program lehetőségét – benne az esküvővel –, párjával úgy döntöttek, Győrben kötik össze az életüket.

Baloghék ismeretlenül is a magukéhoz hasonló szép győri élményeket kívánnak a sorban 18. barokk esküvős párnak. Fotó: Kisalföld-arcívum
Baloghék ismeretlenül is a magukéhoz hasonló szép győri élményeket kívánnak a sorban 18. barokk esküvős párnak. Fotó: Kisalföld-arcívum

– Boldogság és megtiszteltetés ért ezzel bennünket – fogalmazott a feleség, Tímea. – Összesen körülbelül százan voltunk, bármikor megismételném az egészet. Olyannyira, hogy mondtam a szervezőknek: ha jövőre nem lesz jelentkező, mi szívesen ráduplázunk. A Barokk Esküvő minden percét élveztem, nem fáradtam el.

– Emlékezetes maradt az emberek szeretete, volt, aki azt mondta, inkább megvarrja magának a ruhát, csak hadd jöjjön a násznéppel együtt – egészítette ki a férj. – Tímea nővére Amerikából érkezett az esküvőre, így ő is, mások is rácsodálkoztak a barokk Győr hangulatára. Fantasztikus érzés volt, amikor a bábolnai ötös fogat végigvitt bennünket a városon és sokan gratuláltak.

Ikrek – A kis Anna és Enikő június 17-én született.
Ikrek – A kis Anna és Enikő június 17-én született.

Baloghék sokáig vártak a gyermekáldásra, s az ötödik beültetést követően fogant meg a két kis élet. Anna és Enikő június 17-én született, így minden túlzás nélkül most hozzájuk igazítják a boldog szülők a család minden programját.

– Folyamatos reménykedéssel és várakozással teltek a hónapok, most pedig hihetetlen örömmel tölt el bennünket, hogy a kislányaink itt vannak velünk – fogalmazott a boldog édesanya, aki férjével együtt úgy tervezte, hogy eljönnek az idei Barokk Esküvőre, ám a babák ellátása még egész napos folyamatos elfoglaltságot jelent, így letettek tervükről. Jövőre ilyentájt – már csak a házassági évfordulójuk megünnepléseként is – valóban beterveznek egy győri kirándulást.

Olvasóink írták

  • 1. kefe70 2010. augusztus 13. 07:50
    „Sok boldogságot, jó egészséget Nekik! Gratulálok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi programajánló

Fesztiválok, falunapok, kulturális rendezvények, szórakoztató programok... A régióban mindenki talál… Tovább olvasom