Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

A 4 Évszak Fesztivál nyárzáró rendezvényei utáni takarítás

A győri városi rendezvények ideje alatt és a fesztiválokat követően a GYŐR-SZOL Zrt. végzi el városunkban a köztisztasági munkákat.

Így volt ez az elmúlt hosszú hétvégén is, amikor a 4 Évszak Fesztivál nyárzáró rendezvényei során csütörtöktől hétfőig kellett helytállniuk a városi szolgáltató tisztaságért felelős munkatársainak. A programok alatt szinte folyamatos jelenlétet igényelt a köztisztaság fenntartása.

A legnagyobb feladat a Városház tér és Szent István út környékén megrendezett szombat esti szuperkoncertet követően adódott. Ezen a helyszínen szombaton éjszaka azért kellett gyorsan összetakarítani, hogy a rendőrség minél hamarabb meg tudja nyitni a forgalom előtt a főutat, ami a koncertet követően néhány órán belül meg is történt.

Vasárnap reggelre a rendezvény többi helyszínén is kulturált köztisztasági állapotok fogadták a bornapokra érkező újabb tömegeket. A takarítás kitartott hétfőre is, a faházak bontásakor is került elő még szemét.

Városunk önkormányzata fontosnak tartja a környezet védelmet, ezért a nyárzáró fesztiválon is szelektív módon történt a hulladék gyűjtése. A hosszú hétvége programjának városi helyszíneiről a GYŐR-SZOL Zrt. összesen több mint 7,5 tonna hulladékot gyűjtött össze. A munkában folyamatosan 10-15 kolléga vett részt.

A programhoz kapcsolódóan a GYŐR-SZOL Zrt. a díszítésben is kivette a részét, a koncert lelátóinak környezetét tették szebbé nagyméretű dézsás örökzöld növényekkel és egynyári virágokkal beültetett virágládákkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben az idős asszonyt kirabló hajléktalan

A győri járőrök pár órán belül kézrekerítették azt a 28 éves hajléktalan férfit, aki pénteken… Tovább olvasom