Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Győri útinformációk

A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint hétfőtől az Adyváros mögötti út építése, valamint csomóponti átépítés miatt ideiglenesen megszüntetik a Tihanyi Árpád út, pláza autóbusz-megállóhelyet. A kivitelezők az utasok megértését és türelmét kérik!
Elkerülőút építése zajlik a 81-es sz. főút városhatárhoz közeli szakaszán, kisebb útszűkületre és 40 km/h-s sebességkorlátozásra kell számítani!
A József Attila utca–Rózsák tere csomópontban körforgalmi rend szerint kell közlekedni. A Zrínyi utca Eszperantó utca és Bem tér közötti szakaszán befejeződött a gázvezeték cseréje, ismét kétirányú itt a forgalom.

A vezeték további cseréje miatt a Bem tér és Szigethy Attila út közötti szakaszát egyirányúsították a Szigethy Attila út felé, a 2-es buszok a Bartók Béla út felé közlekednek a Belváros irányába, nem üzemelnek a Zrínyi utcai és Eszperantó utcai megállóhelyek.

Gázvezetéket cserélnek a Kodály Zoltán és Soproni utcákban is, a Soproni utca ideiglenesen egyirányú a Zöld utca irányába. Beszakadt az útburkolat a Bajcsy-Zs. út–Czuczor Gergely utca csomópontban, útszűkületre számítsanak! Vízcsőtörés miatt sávlezárásokra számítsanak a Lajta utca–Vasvári Pál utca–Nagy Imre út csomópontban, a jelzőlámpa a hiba kijavításáig nem üzemel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztési program civileknek Pannonhalmán

Pannonhalma - ''Egyházi és egyházközeli civil szervezetek felkészítése a Nemzeti Fejlesztési Terv… Tovább olvasom