Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

„Térjen vissza a földre!

Győr - Simon Róbert Balázs, a Fidesz győri alelnöke közleményben reagált Molnár Csaba, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára, győri szocialista országgyűlési képviselő bejelentésére, amely a Kisalföld szombati számában jelent meg (Molnár: Brüsszelben a győri projekt).
Ezt írja: „Molnár Csaba, az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei elnöke gyakran álmodhat pénzzel, s talán egy ilyen pillanatában találkozott azzal az uniós forrásból származó összeggel, amely szerinte »a rendszerváltás óta a legnagyobb támogatás, amit a megyeszékhely kapott".

Ezzel szemben a valóság, hogy a megyeszékhely még egy fillért sem látott abból a 6,5 milliárd forintos hazai és uniós támogatásból, amelyről Molnár Csaba vizionál, s amely a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Rendszer megteremtését szolgálná. Molnár Csaba és szocialista politikustársai ellenben szeretik az ünnepélyes alapkőletételeket, szalagátvágásokat és pohárköszöntőket egy, még nem is létező beruházás felett, csak hogy a médiában »ragozhassák« a semmit. Igen, a semmit, mert egyelőre ennyit kapott Győr abból a pénzből, ami állítólag majd valamikor a győr-sashegyi hulladékkezelő mű megvalósítására fordítható.

Molnár Csaba és szocialista politikustársai jó ideje mást sem csinálnak, mint olyan milliárdos összegekkel dobálóznak, amelyek még nemhogy Győrig, de az országhatárig sem jutottak. Kormányzati ígéretek csupán, amelyekre építeni legfeljebb mesebeli mézeskalács házikót lehet, nem pedig egy környezetvédelmi nagyprojektet.

A Fidesz ezért arra kéri Molnár Csabát és szocialista politikustársait, hogy a fellegekből térjenek vissza a földre, s végre azokról a tényleges támogatásokról adjanak számot, amit valóban megkapott a város, nem pedig olyanokról, amelyekről a pohárköszöntők után álmodoznak…"

Olvasóink írták

 • 11. pipapárti 2008. október 07. 16:34
  „Olvassátok el" pipa" hozzászólását, hisz érdemben Ő mondta el a lényeget a cikkről. Simon Róbert Balázs nem csúsztat, hanem egyenesen félrevezeti azokat az olvasókat (nem keveset) akik nem ismerik a pipa álltal nagyon helyesen ismertetett utófinanszírozási gyakorlatot.Akik meg ismerik, azok ugyanazt gondolják a cikkről , és a képviselő úrról (pártszimpátiától függetlenül) amit pipa.Jó lenne egyszer már véget vetni az ilyen "hülyítéseknek", nehogy már a képviselő úrak azt gondolják, hogy ezeket az" okosságokat" CSAK hülyíthetők olvassák.Persze,ehhez néha a TÉMÁNÁL kellene maradniuk a kommentelőknek.”
 • 10. győri nagyi 2008. október 07. 07:29
  „Köszönöm Avanivi, ugyan nem szorulok megvédésre, a stílus a beírókat minősíti. Ezekkel a fröcskölődő hozzászólásokkal CSAK az a véleményem erősödik, hogy ha ilyenek a jobboldal harcosai, akkor köszönöm szépen, nem kérek belőlük - de nem azért, mert komcsi vagyok! Azt gondolom, hogy hasonlóan Kövér ún. köteles beszédéhez, az ilyen beírások is CSAK a baloldalt erősítik. Részemről az ügy lezárva (a véleményemet máskor is beírom!)”
 • 9. Avanivi 2008. október 07. 06:33
  „Már alig várom azt a nagy jólétet amit- talán megérem -egyszer
  a Fidesz kormánya biztosit. Én emlékszem arra, hogy a Viktor mennyi " kiásott földet " avatott. Alakőletétel, nézz utána.
  Majd ráirjátok az ezer forintos kenyérre, hogy Gyurcsány a hibás és kész. Az egés jobboldal érvelni nem tud. csak komcsizni , vörösözni, meg gyűlölködni. Azt hiszik hogy a Fidesz győzelme esetén nekünk pórnépnek jobb lesz. Én nem fogok csalódni, de Ők igen. A nagyit miért kell sértegetni nem is értem. Ha szerencséd lesz Te is leszel öreg és el sem hiszed milyen gyorsan jön el azaz
  ídő. Remélem Téged is elküld valaki a búsba,majd meglátod milyen jó érzés . Hosszu életet kivánok neked Osztógép.”
 • 8. Cain 2008. október 06. 21:24
  „#7

  Hát Molnár csacsi egy időre lehúzta magát a budin. Csornai származása létére sikerült a csornai elkerülő út ellen szavaznia a múlt héten. Azóta különösen népszerü Csornán. Ha így tud segíteni akkor abból sokan nem kérnek.”
 • 7. Reális 2008. október 06. 21:00
  „Szomórú , ilyen hozzászólásokat olvasni. Gondolkodjunk győriek, még, ogy Győrben nem történt semmi? Van aki etz meri írni , nagy aj van a memóríájával. Az embereket megosztja és butítja Petike ,pedig minden szava demagóg, kérem ne higgyjünk neki, csak saját szemünknek, árúházak, autok,stb. Molnár Csabának kívánok további sikeres lobbizást Győr tovább fejlődéséhez.”
 • 6. Lajos nénénetek! 2008. október 06. 18:09
  „....hé majmok! Ha azt írom,hogy én egy dédi mama vagyok akkor engem is magáztok?? .....hé idióták a net-en vagytok nem a falu főutcáján! :)))))))))))”
 • 5. osztógép 2008. október 06. 16:44
  „K. győri nagyi!

  mutasson egy megvalósult beruházást ebben a városban, amit a vörös barátainak köszönhetünk!
  akkor legyen ekkora szája, majd ha a maszop miatt ezer forint lesz kilója a kenyérnek és éhen tetszik dögleni...”
 • 4. győri nagyi 2008. október 06. 11:02
  „grent! ne az én hozzászólásomat minősítse, hanem cáfolja azt meg! Olvassa el pipa hozzászólását is! Egyébként meg ne szabja meg, hogy mit gondolhatok, meg ne ossza be az időmet, oké?”
 • 3. grent 2008. október 06. 10:05
  „Nagyika!

  Csak tudja, amit Borkai átad, azok már megvalósult beruházások, nem egy egy kupac kiásott föld melletti, a sajtónak szóló örömódázások, megtévesztő propaganda. Ez a különbség, teccik tudni. Inkább az unokákat pátyolgassa, ne politizáljon, oké?”
 • 2. pipa 2008. október 06. 08:25
  „Tisztelt Simon Úr!

  Úgy gondolom, hogy Önnek kéne egy kicsit visszatérnie a fellegekből, a hazugságok világából. Mint azt Ön is minden bizonnyal tudja, ezek a támogatások UTÓFINANSZÍROZOTTAK. Ez azt jelenti, hogy már befogadott számlák alapján utalják a támogatást. Ezt Ön is jól tudja, mivel számos esetben tárgyalja a Közgyűlés az EU projektek támogatásáról szóló elterjesztéseket, tájékoztatókat, amelyek minden esetben tartalmazzák ezt a kitételt. Ha figyelmesen olvassa az előterjesztéseket, ami elvárt egy alpolgármester részéről, akkor egyszerűen FÉLREVEZETI a győrieket. Ha meg tényleg nem tudja, akkor az azért siralmas, mert akkor rosszul végzi a munkáját.

  További figyelmes olvasást kívánok Tisztelt Simon Úr!”
 • 1. győri nagyi 2008. október 06. 08:24
  „T. alpolgármester (nagyok után szabadon: szarházi) úr! Nem csak Molnár Csaba és szocialista politikustársai szeretik az ünnepélyes alapkőletételeket, szalag-átvágáoskat! Nagyon-nagyon szereti Borkai Zsolt pm. is az előbb felsorolt teendőket! Ld. hinta-átadás, homokozó felújítás stb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belvárosi ingyenparkolás ajándékba?

Győr - Heti 56-ról 40 órára csökkentené advent idején a győri önkormányzat azt az időszakot, amikor… Tovább olvasom