Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

6 kérdés a Jobbiktől menekült ügyben a győri rendőrkapitányhoz

A Jobbik nyílt levélben tett fel kérdéseket a Győrben élő menekültekkel kapcsolatban.
A jobbikis Szmik Lajos Győr-Moson-Sopron megyei képviselő levele:

"Nyílt levél

Tisztelt Győri Rendőrkapitányság / Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság!

Levelemet azzal a céllal írom, hogy a lakosság védelmét és érdekét figyelembe véve, az alábbi kérdésekre választ kapjak Önöktől, mint a közbiztonságot fenntartani hivatott hatósági szervtől.

Önvédelmi céllal – és itt nem a tanfolyamok elvégzésének előnyeire gondolok, hiszen a támadólag fellépő bevándorlók nem fogják megvárni az oktatás végét – milyen eszközöket tarthat magánál egy magyar állampolgár? Kérem, hogy válaszukban részletesen térjenek ki a törvényesen rendelkezésre álló lehetőségekre.

Amennyiben egy sértett feljelentés szeretne tenni a – bevándorlóként azonosított – támadója ellen, mi alapján foglalkoznak vele, hiszen egyes bevándorlók személyazonossága sem ismert?

Amennyiben egy magyar állampolgárt, aki az őt megtámadó bevándorlóval szemben önvédelemre kényszerült, s ezért őt rasszizmussal vádolják, Önök miként vizsgálják?

A menekülttáborba esetlegesen beszivárgott terroristákat miként próbálják meg kiszűrni, létezik-e erre bármiféle protokoll, vagy hagyják őket is szabadon kószálni az utcákon?

A gyerekek milyen módon védhetik meg magukat az esetleges inzultusokkal, molesztálásokkal szemben, milyen önvédelmi eszközöket használhatnak
?

Az általunk ismeretlen, nem mindennapi betegségeket, melyek az illegális határátlépők miatt országunkba juthatnak, ellenőrzik-e, kiszűrik-e? Ezek a betegségek kijuthatnak-e az utcákra?"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szalagkorlátnak csapódott egy kisbusz az M1-esen Börcs közelében

A balesetben senki nem sérült meg. Tovább olvasom