Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

5+1 tuti megyei program a hétvégére - Ott a helyed!

Gyalogtúra, koncertek, táncfesztivál a hétvégi programajánlatban. Na, és a soproni sörfesztivál.

1. Gyalogtúra és íjászversen Kapuváron

Szombaton délelőtt 10 órakor indul gyalogtúra a kapuvári Hany Istók Kerékpáros Centrumtól. A túra útvonala: Hany Istók Kerékpáros Centrum - Lökös-árok és Lökös-ér partján keresztül Veszkény - Veszkény melletti erdei utak érintésével Babót (Babamúzem megtekintése) - babóti tavak - visszaindulás a kerékpáros centrumba.

Láthatósági mellényt valamint inni- és ennivalót a túrázók vigyenek magukkal. Túravezető: Varga Zoltán és Varga Zoltánné.

Hagyományőrző íjászverseny - A Hanyi Íjászok hagyományőrző csoport rendezésében tradicionális-történelmi íjászversenyre várják az íjászokat   szombat reggel fél kilenctől a Hany Istók Kerékpáros Centrum melletti parkba.

2. Edda vagy Bereczki Zoltán-koncert

Az Edda Művek ad koncertet Győrszentivánon a Molnár 
Vid Bertalan Művelődési Központban (Váci M. u. 3.) szombaton este 7 órakor.

Bereczki Zoltán Győrben koncertezik szombat este 7 órakor a Richter Teremben.

3. Kult-Utca Mosonmagyaróváron

A Belvárosi Üzletkör kult-utcai programjában szombaton festők és grafikusok adnak ízelítőt munkáikból a Magyar utcán. Tíz órától a majoroki nyugdíjasok és a levéli harmonikások, 11 órától mulatós zene, 12 órától Bumbi Klári színesíti a programot, lesz babaruhabörze, 14 órától a károlyházai citerások, a Szederinda néptánccsoport lép fel, 16-tól a Moson Retro, 18 órától Fabian koncertezik. Bemutatkozik a Futura, lesz bolhapiac, sőt veterán autókat, motorokat is láthatunk a Frigyes-szobornál. A Bahiában 17 órától Nosticzius Zoli zenél, 19 órától pedig az Evun. Az Óvárosi kávéházban 18 órától egy cseh zenekar lép fel, amely 20 órától a Korzó étteremben szórakoztatja a közönséget. 

4. XII. Flesch Táncfesztivál Mosonmagyaróváron

A XII. Flesch Táncfesztivál elődöntőjének ad otthont a Flesch-központ szombat délelőtt 10 órától.

5. Végy karjaidra, idő Sopronba

Végy karjaidra, idő címmel Horányi László és a Pusztaszó együttes lép színpadra szombat este fél 8-kor a Liszt-központban. Varga Róbert, a Petőfi Színház szóvivője elmondta: Horányi László színművész színpadi ereje, Nagy Szabolcs, Pengő Csaba és Molnár Dániel muzsikusok fergeteges előadásmódja, valamint Szirtes Edina „Mókus", a magyar worldzenei színtér virtuóz énekesnőjének és hegedűsének jelenléte garancia arra, hogy a Végy karjaidra, idő című est kitörölhetetlenül belevésődik a hallgatóság lelkébe.

+1 - Első soproni sörfesztivál

Az egész estés rendezvényen fellép a Magna Cum Laude, a Muzikfabrik, a Strokes, és a Soproni Fúvószenekar is. A sörfesztivál április 11-én, most pénteken lesz 18 és 22 óra között.

Részletek itt >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jégeső után szivárvány és fagy az egész megyében - Fotók jégről és szivárványról

Pénteken már kisüt a nap és akár 17 fok is lehet. Tovább olvasom