Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

+18! Tragikus győri haláleset: a nő akarta a szexet

A tragikus reggelen az élettárs elmondása szerint az asszony kezdeményezte az aktust; a férfi megtört és jelenleg gyanúsított.
Csütörtök, 17.34 - A nő akarta a szexet

Az orális szex közben lassú fulladás okozta a győri nő halálát – úgy tudjuk, a boncolás megerősítette az eredeti verziót. A tragikus reggelen az élettárs elmondása szerint az asszony kezdeményezte az aktust; a férfi megtört és jelenleg gyanúsított.

Sovány, sápadt, cigarettázó, megtört férfi nyit ajtót: "Nem tudok beszélni a történekről" – mondja. Gondatlanságból elkövetett emberölés a gyanú ellene, ő az, aki élettársával szeretkezett, s az asszony az első hírek szerint megfulladt az orális szex közben.

A győri lakótelepen mostanra mindenki hallott az esetről, a párt ugyanakkor csak kevesen ismerték. Tudták róluk, hogy az ital nem állt távol tőlük, az asszony sokszor lement a szomszédos dohány- és italboltba. Az ottani eladó azt mondja, "bárki bármit is mond, én nagyon kedves hölgynek ismertem meg, akivel sokszor beszélgettünk. Legtöbbször a gyerekeit említette, nagyon büszke volt rájuk. Szinte mindig ő jött vásárolni, nem az élettársa."

A történteket – több helyről megerősítve – talán sikerült rekonstruálnunk. A férfi éjszakás volt, munkából tért haza. Állítólag az asszony kezdeményezte a szexet, amely közben az élettársának semmi szokatlan nem tűnt fel. Amikor véget tért az aktus, akkor látta meg, hogy nem ad életjelet az asszony. Megpróbálta újraéleszteni, közben mentőt hívott. Hiába érkezett gyorsan a segítség, nem tudták megmenteni a középkorú nő életét.

A helyszínre ilyenkor ki kell hívni az orvost is, aki megállapítja a halál tényét. Úgy tudjuk, a férfi neki mondta el a történteket részletesen, s az orvos jelzésére jött ki a rendőrség. Az érintett doktort is megrázta az eset, mert ehhez hasonlót, hiába van régen a szakmában, még ő sem látott.

A gyanúsított felelősségének megállapításánál kulcskérdés a boncolás eredménye. Információink szerint a soron kívül elvégzett vizsgálat lassú fulladást állapított meg, ami az eddig ismert verziót támasztja alá. Az asszonyon semmilyen külsérelmi nyom nem volt látható, de tudni kell azt is, hogy súlyosan ittas állapotban volt halála pillanatában, ami lehet, a védekezési ösztönét is tompította. A rendőrség a boncolás eredménye miatt módosította a közigazgatási eljárást büntetőre, a gyanú tehát gondatlanságból elkövetett emberölés, a férfi pedig gyanúsított.

Szerda, 16.54

Bűncselekmény gyanúja is felmerült annak a középkorú nőnek a halálával kapcsolatban, aki otthonában, információnk szerint szexuális aktus közben vesztette életét.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 13-án 12 óra 45 perckor értesítették a rendőrség Tevékenységirányítási Központját, mert győri otthonában egy 49 éves asszonyt holtan találtak.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el.

A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit.

Gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nő 60 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi szabadlábon védekezik - közölte a rendőrség szerdán.

Korábban:
Az eset során bűncselekmény gyanúja merült fel. Így a hatvan éves férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárás indult. Gyanúsítottként hallgatták ki - közölte a kisalfold.hu-val Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.


Nem szokványos esethez riasztották a mentőket kedden délelőtt. Egy asszonynak állt le a szíve és a keringése – mint kiderült aközben, hogy élettársával szeretkezett. A kisalfold.hu úgy tudja, vélhetően megfulladt az asszony az orális szeretkezés közben.

A mentők a riasztást követően hamar kiértek a győri lakótelepre, az asszony életét azonban már nem tudták megmenteni. Az újraélesztését azonnal, a helyszínen megkezdték.

Nehéz egy tragédia részleteiről úgy írni, hogy közben az elhunyt személyiségi jogait is tiszteletben tartsuk. Erre törekszünk.

Az eset kapcsán nyilván majd mindenkiben felvetődik a „hogyan" kérdésén túl, hogy az asszony élettársát terheli-e felelősség egy ilyen esetben. Jogász szakértőt kérdeztünk meg, aki előrebocsátotta: az orvos szakértői vélemény lesz a perdöntő. Mert azt valóban nehéz elképzelni, hogy valaki megfullad anélkül, hogy bármi jelét adná annak, hogy nem kap levegőt. A külsérelmi nyomok nyilván mutatják majd, ha volt ilyen.

A szándékosság ugyanakkor minden bizonnyal kizárható a férfi részéről. Legfeljebb a gondatlanság merülhet fel. Egy ilyen helyzetben hogyan nem érzékelte, hogy partnere minden bizonnyal az életéért küzd? A választ csak ő tudná megadni, akinek a helyébe azonban egyetlen férfi sem kívánja most magát.

Mivel hasonló esetről az elmúlt években, évtizedekben nem hallottunk, beszédtéma lesz a különös tragédia.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden eddiginél több adóbevétele volt Győrnek tavaly

Egészen pontosan 20 milliárd 592 millió forint adóbevétele volt Győrnek 2014-ben. Tovább olvasom