Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

18+! Olvasóink a szomszédaikról: nem csak a 3 órás szex a zavaró

Rengeteg hozzászólás érkezett a kisalfold.hu Facebook-oldalára a faliújságra kiírt üzenet kapcsán. A legjobbakból válogattunk.
Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy az alábbi hozzászólásokat nem moderáltuk, szerintünk így adják vissza hűen a problémát. Amennyiben Ön érzékeny a cseppet vulgáris kifejezésekre, kérjük, ne olvasson tovább!

Ha lemaradt volna az előzményekről, itt olvashatja a komment-áradatot kiváltó cikkünket.

Volt, hogy már én is vasárnap reggel 6-kor arra ébredtem, hogy a szomszédban aktív a nemi élet. Visongatás, nyögések, a bútorok mászkáltak jobbra-balra, de valahogy egy pillanatra sem fordult meg a fejembe, hogy szóvá tegyem feléjük! Inkább az, hogy egészségükre! Mennyivel jobb a hétvégi húskloffolásra, vagy a dübörgő zenére ébredni? Általában ezekben a lakásokban minden áthallatszik. Ha egyet fingasz, akkor a két lakással arrébb lakónak is beszakad a dobhártyája... Ez eddig is így volt és így is lesz!

Én a fürdőkádban, 'meditálás' közben szoktam arra riadni,hogy a szomszédban, szintén fürdő két gyerek hogyan fingik versenyt a vízben és hogyan nyerítenek rajta. Soha nem zavart különösebben, de egyszer átkiabáltam, hogy 'a második nyert'! Azóta nem hallom őket.


Lépcsőházi chat. Fotó: olvasó
Lépcsőházi chat. Fotó: olvasó

Én már kaptam egy A/4es lapot a postaládába, melyben hosszan kifejti egy szomszédom, hogy ő volt az első beköltöző a lépcsőházba és végihallgatta a nyolc új lakó beköltözését, de az enyémet már nem fogja... ??? Kitettem a faliújságra egy válaszlevelet, hogy amennyiben tudja a megoldást a lábujjhegyen való beköltözésre (csempézésre, padló lerakására, világítás, bútorok beszerelésére, ingóságok második emeletre való behurcolására, stb) azt szivesen veszem, ha megosztja velem és hogy a költözésem addig tart, amíg én akarom... Nem lettünk jó szomszédok, de szerencsére egy éven belül elköltözött.

Nekem az alsó azért szólt, hogy hallja és zavarja, ahogy a kutya végigmegy a lakáson... Közöltem vele, hogy a kutya 5 kilo, én 80 ... azt nem hallja?

Lehet ám az is, hogy egy TV-csatornát néz a lakó, ezen elalszik, vagy azért hagyja nyitva ezen a csatornán a TV-jét, hogy a szomszédokat ingerelje. Szép is, jó is a szex, de 3 órán keresztül azért nem megy minden nap. Alattunk is lakott egy úr, nyári időszakban nyitott ablaknál nézte a pornó csatornát. Nem szépen csendben, halkan, hanem úgy, hogy csak ő hallja, hanem a társasház is hallja. Mi is a pokolba kívántuk, először nem jöttünk rá, hogy Géza bácsi a hunyó az állandó éjszakai szex ügyben. Nem szóltunk neki, hagytuk, legalább így élvezze az életet. Szerencsénk volt, mert ha szólunk, az öregúr dafke is csinálta volna nekünk az éjszakai szexműsort, de egy idő után szépen elfelejtette ezt is.

3 órán át megy a dolog? Azonnal szerepet kinálok az úrnak a barátom következő felnőttfilmjében...

A sikítozás, vagy az időtartam a zavaró ?

Én azért a technikára kíváncsi lennék.... 3 óra az 3 óra barátaim!

További hozzászólásokat itt olvashat >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ciki: rendőrmotornak hajtott egy autós Győrújbaráton - fotó

A részeg autós továbbhajtott az ütközés után, de a rendőr harminc méternyi futás után beérte. Tovább olvasom