Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

18+ Megdöbbentő: Győrben a szatírok maszturbáltak is

Egy férfi a győri kórházban, a másik fiatal egy lakótelepen mutogatta férfiasságát.
A rendőrség ügyeletét október 6-án 2 óra 10 perckor a biztonsági szolgálat értesítette, hogy a győri kórházban egy félmeztelen férfi járkál és nemi szervét mutogatja. A nővérek elmondták, a zavart tekintetű, hiányos öltözetű férfi több osztályon is feltűnt és önkielégítést végzett. A járőrök a kórházat átvizsgálták és az épületből a kijárat felé tartó férfit a személyleírás alapján igazoltatták - számolt be a rendőrség.

A 29 éves férfi az intézkedőknek azt mondta, egy balesetet szenvedett barátját keresi a kórházban, a ruháit ezért vetette le, mert nagyon kimelegedett. A mutogatónál kábítószer fogyasztás gyanúja merült fel, ezért az egyenruhások mintavételre előállították. A Győri Rendőrkapitányság a 29 éves győri lakos ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

A győri rendőrt október 7-én 18 óra 55 perckor ismerőse értesítette telefonon, hogy a nádorvárosi lakóház előtt egy férfi nemi szervét mutogatja és maszturbál. A megállóban várakozó fiatalember a szolgálati gépkocsit meglátva hirtelen felugrott az autóbuszra. A rendőr az buszt feltartóztatta és a bejelentő azonosítása alapján a mutogatót előállította.

A 26 éves győri férfi kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését beismerte. A Győri Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást - tudtuk meg a rendőrségtől.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Colombre Band koncert Győrben

Tovább olvasom