Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

17 éves lányt erőszakolt meg Győrben egy kőhidáról szabadult férfi

Egy 17 éves lányt erőszakolt meg egy kaposvári férfi, aki pár napja szabadult Sopronkőhidáról.
A 28 éves férfi késsel fenyegette és közösülésre kényszerítette a fiatalkorú lányt Győrben.

A rendőrség ügyeletére 2015. január 3-án 19 óra 51 perckor érkezett bejelentés, hogy a hazafelé tartó 17 éves lányt egy férfi késsel fenyegette és megerőszakolta. A támadót a lány édesapja elfogta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A szexuális erőszakkal gyanúsítható férfit az egyenruhások elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.


Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított rablás miatt letöltendő büntetéséből két napja szabadult a Sopronkőhidai Fegyházból.

A győri lakótelepen 2015. január 3-án kora délután egy 21 éves asszony után ment a lépcsőházba, a liftben kést szorított a nyakához és azzal fenyegette, hogy megöli. A sértettnek sikerült elmenekülni.

Az autóbuszról hazafelé tartó lányt kora este hátulról megtámadta, kést szorított az arcához és akarata ellenére közösülésre kényszerítette. Az erőszak elkövetéséhez használt kést a rendőrök lefoglalták.

A Győri Rendőrkapitányság tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Balázs 28 éves kaposvári lakost őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

A rendőrség felvételei.
A rendőrség felvételei.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset az M1-esen Abda térségében, három sérülttel

Egy bolgár rendszámú autó ütközött a szalagkorlátnak, a mögötte érkező autós pedig az ütközéstől a… Tovább olvasom