Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

15 éves az INNONET Nonprofit Kft.

A megalakulásának 15. éves évfordulóját ünneplő INNONET Nonprofit Kft. május 22-én tartotta Győrben a 2011. évet lezáró, mérlegelfogadó taggyűlését.
A taggyűlési beszámolóból kitűnt, hogy az INNONET működése stabil, az alaptevékenységből származó bérleti bevételek mellett jelentősek a projekttámogatások és a szakértői tevékenységekből származó bevételek is. Emellett az INNONET jelentős hazai és határon átnyúló kapcsolatrendszert épített ki.

Az eseményen Budavári László, ügyvezető igazgató számolt be a TECHNONET Technológiai Kompetencia Központ projekt sikeres végrehajtásáról. A beruházás eredményeként összesen mintegy 2500 m2 bérelhető terület áll a kis és közepes vállalkozások rendelkezésére. A Magyar Innovációs Szövetség, mint tulajdonos, széles körű innovációs kapcsolatrendszert biztosított a projekt számára. A taggyűlésen dr. Antos Lászlót, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatóját választották meg az INNONET elnöki tisztségére.

A TECHNONET technológiai kompetencia szolgáltatásai közül elsőként, a KTIA támogatásával, beüzemelésre került egy Objet Eden 260V típusú 3D nyomtató, a vállalkozások termékfejlesztési tevékenységének támogatására. A berendezés révén lehetőség nyílik mérnöki tervezőrendszereken készített gyártmány-/alkatrésztervek alapján, 3D nyomtatási eljárással gyors prototípus modellek elkészítésére is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műemlékvédelmi emlékérem Winkler Gábornak

A díj névadója Möller István professzor. Tovább olvasom