Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

12 baleset 24 óra alatt Győr-Moson-Sopron megyében

Egy személyi sérüléses és tizenegy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.
  • Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt szeptember 13-án 12 óra 30 perckor a 8308-as számú úton. Egy 32 éves nő közlekedett gépkocsijával Kajárpéc felől Felpéc irányába. Haladása során elvesztette uralmát a járműve felett és az árokpartnak csapódott - írja a police.hu.
Fotó: police.hu
  • Győrben, a Földes Gábor úton a Kodály Zoltán út felől a Magyar utca irányába közlekedett egy 59 éves férfi tehergépkocsival, amikor nekiütközött egy autónak. A baleset során senki nem sérült meg.
 
  • Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú feltehetően platós tehergépkocsival közlekedett a 1401-es számú úton, Győrújfalu felől Győr irányába szeptember 13-án 19 óra 45 perckor. Haladása során a 0+575 kilométerszelvényhez érve - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - a jármű rakteréből egy farönk esett le, amelyen a vele szemben érkező autó áthajtott. A baleset során az autóban anyagi kár keletkezett.
A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

"Amibe csak lehet, beleteszem a szívemet" - Dr. Galli Csaba gazdag életútja

Dr. Galli Csaba több cikluson át volt a Széchenyi István Egyetem szakszervezeti vezetője, irányította a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara területi szervezetét, és jelenleg is betölti a Győri Evangélikus Egyházközség világi vezetői, felügyelői tisztségét. Tovább olvasom