Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin
05.15. 14:55
Nyugdíjasegyetem a győri Széchenyin - A lovaglás fél egészség

Nyugdíjasegyetem a győri Széchenyin - A lovaglás fél egészség

A magyar társadalom ma is szereti a lovakat. A szülők nyolcvan százaléka támogatná, hogy az általános iskolai oktatásba a lovaglás beépüljön. A gyerekek, ha önmaguk választhatnák meg, hogy mit sportoljanak testnevelés órán, a foci után előkelő helyre rangsorolnák a lovaglást. Dr. Pongrácz László ,,A lovaglás fél egészség" címmel tartott előadást. Tegnap megnyílt a Nyugdíjasegyetem tizenhatodik szemesztere a Széchenyi-egyetem győri campusán.

05.10. 08:45
Az okostükörtől Kleopátra kecsketejes fürdőjéig a győri Széchenyi egyetemen

Az okostükörtől Kleopátra kecsketejes fürdőjéig a győri Széchenyi egyetemen

Ha valaki szeretné megismerni a Széchenyi-egyetemet, és nincs rá több ideje, mint másfél óra, menjen el egyszer a Kamara a vállalkozásokért tárgy zárófoglalkozására. Ott helyben megízlelheti, milyen életérzést sugároz ez a campus. Az oktatás és a gazdasági szféra gyümölcsöző együttműködését, amiből a hallgatók is profitálnak. Szerdán ott járunk, és le voltunk nyűgözve attól, amit hallottunk és láttunk.

05.05. 16:00
Kőhalmi-Kara Zsuzsanna tükörrel szemben, és tükörnek háttal

Kőhalmi-Kara Zsuzsanna tükörrel szemben, és tükörnek háttal

Különleges beszélgetés volt. Kőhalmi-Kara Zsuzsanna egész lényével kommunikált. Az interjúkészítés közben is szinte táncolt, végig a vállával, a karjával, az ujjaival, a teljes valójával, és a mozdulatok harmóniája adott finom hangsúlyt egy-egy óhajtó mondatának. Elnéztem volna sokáig, akár egy balett előadást. A Széchenyi István Egyetem művésztanárát kitüntetése kapcsán kérdeztük.

05.03. 08:25
Virtuális valóság Győrben - Jön a MaxWhere világa:

Virtuális valóság Győrben - Jön a MaxWhere világa: "Már kinőttük a Windows-t, ajánlunk valami újat"

Új, virtuális valóság alapú operációs rendszerével korszakos megújulást hozhat a Széchenyi István Egyetem Multidiszciplináris Műszaki Tudományi Doktori Iskolájának vezetője. Baranyi Péter professzor szerint már kinőttük a Windows-t, és tud is mutatni izgalmas újdonságot, amit tudóstársával, Dr. Csapó Ádámmal együtt fejlesztenek a győri egyetemen.

05.02. 07:03
Beérett a közös munka: növekvő presztízs, több jelentkező a Széchenyi István Egyetemre

Beérett a közös munka: növekvő presztízs, több jelentkező a Széchenyi István Egyetemre

Idén jóval többen szeretnének felvételt nyerni a Széchenyi István Egyetemre, mint tavaly. Az első helyen jelentkező középiskolások száma tíz százalékkal nőtt. Mind a kilenc kar népszerű, de a legnagyobb növekedést most a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar, valamint a Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar produkálta.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...