Győr és környéke

2018.02.06. 17:24

Figyelem! Lezárják a Zechmeister úti járda egy részét Győrben

A lezárás érinti a győri helyi buszközlekedést is.

kisalfold.hu

Gránit burkolat készül


A Bécsi kapu tér felújításához kapcsolódóan a Klastrom Hotel előtti, Zechmeister úti járdát is felújítják. A járdafelület elbontását követően a Rába kettős melletti óratoronynál már látható gránit burkolat készül az elkövetkező hetekben.


A felújítás csütörtökön (2018. február 08.) kezdődik, ekkortól a járda melletti parkolást megtiltják, a gyalogosokat az úttesten kialakítandó folyosón át vezetik tovább. A Klastrom Hotelnél lévő buszmegállót ideiglenesen áthelyezik a Virágpiacra, így az autóbuszok csütörtök üzemkezdettől már nem a Klastrom oldalánál, hanem a Virágpiacnál állnak meg.


A járda felújításán túlmenően a kedvező időjárást kihasználva tovább folytatódik a Bécsi kapu tér és környezetének korszerűsítése, felújítása. Jelenleg a Bécsi kapu térnek a káptalandombi szakaszán dolgoznak. Itt elektromos kábelt cserélnek, tovább már felszedték a régi kockaköveket, hogy azok kettévágásával új burkolóanyagként kerülhessen vissza a felújítás során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!