Győr és környéke

2016.05.20. 02:42

Jövő héten összegzik a Dunakapu téri mélygarázs beázásának okait

Győri olvasónk elmondása szerint a térkövek illesztésén dolgozott pár szakember a napokban. Ez a javítás nincs összefüggésben azzal, hogy két hete "úszott" a mélygarázs.

Szeghalmi Balázs


Mint arról lapunk beszámolt, durván beázott a mélygarázs a Dunakapu téren pár hete. A szellőzőn folyt be a víz a parkoló autókhoz, a létesítményt a víz eltávolításának idejére le kellett zárni.

"A tér kivitelezője kisebb garanciális munkát végzett a téren, a Győr-Szol autója virágültetés miatt állt a közelben" - reagált Tudósítónk felvételére Ozsvárt Tamás.

A Győr-Szol kommunikációs vezetője elmondta: "a mélygarázs beázása után folytatott vizsgálatokról péntekig elkészülnek a szakjelentések, összegzésük jövő héten megtörténik".

Nem csak a mélygarázst, a Dunakapu téri éttermeket is veszélyeztette a nagy mennyiségű víz. Erről ide kattintva olvashatják el riportunkat, nézhetik meg galériánkat. Amint nyilvánosságra hozzák a Dunakapu téri vizsgálatok eredményét, visszatérünk a témára.
 

Felvételünkön jól látható, hogy szennyvíz is ömlött a térre a május eleji felhőszakadás után. Fotó: Tudósító

Felvételünkön jól látható, hogy szennyvíz is ömlött a térre a május eleji felhőszakadás után. Fotó: Tudósító

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!