Győr és környéke

2016.04.14. 02:31

Programozói tábor

4 féle tábort hirdetünk meg június 20. - augusztus 26. között.

kisalfold.hu

Programozói tábor


2016. június 20.-augusztus 26.

Érd.: +36-30/190-2880


Programozás, robotika, Minecraft, Cool Tools.

11-15 éves korig!


A nyári tábor kedvezmények nélküli ára: 40.000 Ft (teljes ellátás)

A nap egyik részében a Logiscoolban programozunk, a másik részében

strandolunk, sportolunk, játszunk.

Érkezés 8.30-tól lehetséges, távozás 17 órától 17.30-ig.

Érd.: +36-30-190-2880


4 féle tábort hirdetünk meg június 20. – augusztus 26. között.


- PROGRAMOZÁS

Ne csak játssz a gépen: készítsd el saját 3D-s számítógépes játékaidat! Teremts saját világokat, népesítsd be azokat a legkülönfélébb tárgyakkal és lényekkel, amelyek mind úgy viselkednek majd, ahogyan csak szeretnéd! A titkosítás és a kódfejtés rejtelmeibe is bevezetünk, az utolsó napon pedig óriási kihívás vár: a szabadulás a tét! Ezt a tábort kezdőknek is ajánljuk, semmilyen programozói előképzettség, speciális tudás nem szükséges.

6-11 éves korig!


- ROBOTIKA

Ha 6-9 éves vagy, akkor LEGO WeDo robotokat építhetsz össze és programozhatsz ebben a táborban. Minden nap mást és mást: doboló majmot, vagy éppen harapós krokodilt! Szerinted létezik olyan robot focikapus, ami mindent kivéd? Csak rajtad múlik, gyere, építs, programozz és játssz velünk!

6-9 éves korig!


- MINECRAFT

Tudtad, hogy a Minecraft alkalmas elektronikai eszközök építésére is? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, miközben sok mindent megtanulsz a mérnöki és programozói gondolkodásmódból?

Itt az alkalom, hogy igazán összetett projektet építs Minecraft-ban, miközben azt is megtanulhatod, mi a közös az automata csirkefarmban és a digitális karórában! A Logiscool Minecraft világ sokkal többet ad, mintha csak játszanál otthon!


A táborban minden diáknak szüksége lesz az érvényes Minecraft felhasználói fiókjához tartozó felhasználó nevére és jelszavára (kliensére). Ha még nincs neked, ez egy fizetős szolgáltatás, melyet itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/store/minecraft

6-14 éves korig!


- COOL TOOLS

Három olyan szuper eszközt adunk a kezedbe, amelyekkel bárkit elkápráztathatsz. A népszerű képszerkesztő programmal képes leszel hatásos és figyelemfelkeltő alkotásokat létrehozni. Egyedi arculatú a legújabb trendeknek megfelelő honlapot állíthatsz össze. Ha ez még nem lenne elég: elkészítheted, vághatod, szerkesztheted saját kisfilmedet a nyári tábor számodra legemlékezetesebb pillanataiból! Kérjük, hozz magaddal mobilt vagy kamerát!

11-15 éves korig!


A nyári tábor kedvezmények nélküli ára: 40.000 Ft. (teljes ellátás)

Kedvezmények:

- saját diák kedvezmény 5%

- testvér kedvezmény 5%

- 2 illetve további hét kedvezmény 5%

Lehetőség van fél napos táborozásra is, melynek ára 30000 Ft.

A nap egyik részében a Logiscool-ban programozunk, a másik részében strandolunk, sportolunk, játszunk.




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!