Győr és környéke

2016.04.02. 23:27

Kékbe öltöztették a győri Széchenyi teret! - fotók

A győri Széchenyi teret kékbe öltöztették, volt KÉK Koncert, KÉK FOTÓkiállítás, KÉK kötés és játék, játék minden mennyiségben.

Harcsás Judit


Április 2. - az Autizmus Világnapja. Hazánkban legalább százezren lehetnek, a világon milliók élnek ezzel az állapottal, ami szinten tartható, ám a szakemberek szerint életük végéig szól.

A győri KÉK PROGRAMOK célja ötödik alkalommal is az, hogy a szervezők felhívják a döntéshozók figyelmét az autizmussal élő gyermekek korai, szakszerű, egyénre tervezett oktatásának, fejlesztésének - és méltó, biztonságos befogadásának fontosságára.

A győri Széchenyi teret kékbe öltöztették, volt KÉK Koncert, KÉK FOTÓkiállítás, KÉK kötés és játék, játék minden mennyiségben. A Vöröskereszt alapszervezeteként is működő csapat tagjai vidámak, tettre készek voltak, mindenki tette a dolgát. Árnics Katalin és csapata igazi nagy CSALÁD, ahová öröm tartozni.


Fotók: Harcsás Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!