Győr és környéke

2015.08.14. 13:48

Kisalföld Kenyere - Már zsűrizték a kenyereket a szerkesztőségben - fotók

A zsűri 16 kenyeret pontozott 5 szempont alapján.

Mireider Máté

Hetek óta zajlik kampányunk, melyben keressük a Kisalföld Kenyerét. Olvasóinktól több, mint 600 ajánlást kaptunk, melyet egy 10 fős zsűri értékelt pénteken. Összesen 16 kenyeret értékeltek 5 szempont alapján.

A 10 fős zsűri pénteken délelőtt kezdte meg a jelölt kenyerek értékelését öt szempont alapján, amelyet 1-től 5-ig terjedő skálán pontoznak, azaz egy termék összesen 25 pontot szerezhet zsűritagonként.

Kisalföld Kenyere 2015 - zsűrizés



A zsűri tagja Werli József, a Magyar Pékszövetség szakmai titkára ismertette azokat a szempontokat, melyek alapján értékelni szokás egy kenyeret. Szintén szakmai oldalról bírálja a kenyereket Pető István, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tiszteletbeli, örökös elnöke, Dr. Boncz Ágota belgyógyász, diabetológus, Tolvaj Csaba gourmet és sommelier, a Kisfaludy Borbár tulajdonosa, valamint Nagy Eszter, a Konyhafőnök című műsor 3. helyezettje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!