Győr és környéke

2014.06.12. 12:17

Opel ütközött Peugeot-nak a győri körforgalomban - ki látta?

Az Opel vezetője fékezés és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

kisalfold.hu


A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi azt a gépjárművezetőt, aki június 10-én 15 óra 30 perckor Győr, Fehérvári út – Ipar utca körgeometriás csomópontban balesetet
okozott.

Az ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és Opel típusú gépkocsival közlekedett az Ipar utca irányából a Szigethy A. út irányába.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
Közlekedése során a Szigethy A. úti kihajtónál balra a Fehérvári-híd irányába kívánt tovább haladni, mikor sávváltásba kezdett, azonban nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávba közlekedő Peugeot 307 típusú járművének és aszemélygépkocsi jobb oldalának ütközött.

Az ütközés után az Opel vezetője fékezés és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében várjuk szemtanúk jelentkezését, akik a baleset okozó személyére, gépkocsijának forgalmi rendszámára vonatkozóan információval rendelkezik, hívja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát az 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!