Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ördög Nóri életét gyermekkora óta végig kíséri a jó kislány imidzs. A népszerű televíziós műsorvezető anyukájával, Marikával Mórahalmon lapozgattuk a családi fotóalbumot.

A kisalfold.hu gyermek- és babaszépségversenyében eddig közel 1000 fotót töltöttek fel csemetéikről olvasóink. Az öt kategóriában meghirdetett játékunkban a régi fényképek is előkerülnek, hiszen azok is nevezhetnek, akik már túl vannak a boldog gyermekéveken. Hogy minél többen kedvet kapjanak a játékhoz, ismert személyiségek vagy azok anyukáit is megkértük, hogy keressenek elő néhány képet a családi fotóalbumból. Elsőként Ördögné Gárgyán Máriához látogattunk el Mórahalomra - a homokháti kisváros tanárnénijét lánya, a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóri gyerekkoráról faggatuk.

- A jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri és valóban, gyermekként sem volt ez másképp. Azt nem állítom, hogy mindenki angyalkának tartotta, de mindig igyekezett betartani a felnőttek által kimondott vagy kimondatlan szabályokat. Persze az, hogy jó kislányként viselkedett, még nem jelenti azt, hogy kényeskedő lett volna - mesélt Nóriról az anyukája.

Marika: a jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri. Fotó: Németh Norbert
Marika: a jó kislány imidzs Nóri egész életét végigkíséri.
Fotó: Németh Norbert

A régi kedves tárgyak - a versenytáncos kupák, az érmek, a babák és a mesekönyvek - most is ott sorakoznak a gyerekszobában. Nóri a tinként írt naplóját ugyanakkor magával vitte a fővárosba, hogy néha-néha beleolvasgasson egy kicsit - milyen gondolatai is voltak annak idején kislányként.

- A családban Nóri érkezett első unokaként, talán ezért sem meglepő, hogy az egész rokonság körberajongta. Soha nem élt vissza ezzel a szeretettel, nem is emlékszem, hogy valaha is követelőzött volna - magyarázta az anyuka.

Ördög Nóri - gyermekkori fotók

Nóri kislányként soha nem tiltakozott, amikor fotózták. Jó néhány album őrzi a gyerekkori fényképeit. Négy évvel fiatalabb öccsével, Árpival is szívesen pózolt - mindig Nóri vigyázott a vele ellentétben nagyon is vadóc fiúcskára.

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri
Anya és lánya a mai napig nagyon kötődnek egymáshoz, nincs olyan nap, hogy ne hívnák a másikat telefonon. Igyekeznek rendszeresen anya-lánya napokat tartani, ilyenkor Marika felutazik Pestre és egy kávé mellett megbeszélik, mi is történt velük a legutóbbi találkozás óta.

A kisalfold.hu gyermek- és babaszépségversenye

Töltse fel csemetéje, unokája fotóját vagy akár önmaga gyermekkori fényképét weboldalunkra! Elindult a hat héten át tartó gyermek- és babaszépségversenyünk.

A www.kisalfold.hu/gyermekszepsegverseny oldalon hat kategóriában hirdetünk versenyt a gyerekeknek.

A Nicsak, ki beszél és a Gézengúzok kategóriában az első három helyezett fotót díjazzuk. Előbbibe a 0-4 éves babákat, utóbbiba az 5-8 éves csemetéket nevezhetik a feltöltők. Külön lehet fényképet küldeni az Ikrek, az Én és az anyukám valamint az Anno kategóriába - ez utóbbiba régi babafotókat várunk.

Jó tudni...

• Játékosainkat arra kérjük, hogy 1 fényképet töltsenek fel kategóriánként a játékba, a duplázások elkerülése miatt.

• A feltöltött képek moderáláson mennek keresztül, tehát a kép megjelenéséig egy kis türelmet kérnénk Önöktől.

• Ha Ön azt az üzenetet kapja, hogy a kép feltöltése sikeres volt, akkor feltöltött képe hamarosan megjelenik, legkésőbb 24 órán belül megtekintheti honlapunkon.

További játékszabályok itt >>

A képek mellett vicces videókkal is lehet nevezni játékunkra: mutassa meg másoknak is, hogyan tette meg az első bizonytalan lépéseket a gyermeke, vagy éppen hogyan majszolta az első születésnapi tortáját. A legjobb videót külön díjazzuk.


A játék első szakaszában, május 9-ig tölthetik fel a fényképeket és a videókat, majd május 10-én kezdődik a szavazás. Olvasóink helyettesítik a zsűrit: az önök szavazatai döntik el, hogy ki legyen a győztes.

Az eredményhirdetést május 30-án, gyereknapon tartjuk, amelyen színpadi műsorral, kézműves foglalkozással, játszóházzal kedveskedünk a gyerekeknek és ekkor vehetik át értékes ajándékaikat a kategóriák győztesei.

További részletekért keresse fel a www.kisalfold.hu/gyermekszepsegverseny weboldalunkat!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen cd-t gyermekének!

Új kiadvány került a boltok polcaira, melyet most megnyerhet a Vasárnapi Kisalföld és a Kisalfold.hu… Tovább olvasom