Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Gyermekszépségverseny 2012: minden nap egy csoda

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. A Nicsak ki beszél kategória második helyzettje Solymos-Horváth Ciprián

2011 év elején döntöttünk úgy, hogy nyáron megkezdjük, a baba projektet, szeptemberben pedig összeházasodunk. Az első próbálkozás sikeres volt, azonnal megfogant a mi drága gyermekünk, én inkább kisfiút szerettem volna, míg férjemnek mindegy volt a baba neme.

 Természetesen közhely, de oly igaz, ahogy várandós lettem már mindegy volt, egy fontos dolog volt az egészség.
Már 12-dik terhességi hétben kisfiút "jósoltak", április 1- re voltam kiírva, de ez a csöpp kisember nagyon ráérősnek bizonyult, jöhettek frontok,telihold, semmi nem robbantotta Őt ki:), majd 11-én be kellet, feküdjek Eisenstadtba a kórházba,hogy megindítsák drága kisfiúnk Solymos-Horváth Ciprián útját.


Április 12.-én 9 óra 38 perckor hosszú utat megtéve megérkezett szerelmünk 3180 gr és 48 cm-el.
Minden nap egy csoda, hogy Ő van Nekünk, már majdnem 6 kg minden túlzás nélkül a sírás nálunk nem nagyon ismert fogalom. Egy kiegyensúlyozott nagyon nyugodt baba, mi sem igazolja jobban, mint már hetek óta csak egyszer ébred éjszaka. Legfontosabb elhatározásunk volt, hogy a napi rutint kialakítsuk Nála, pontosan azért, hogy ez által biztonságban érezhesse magát. Ez szinte észrevétlenül kialakult olyannyira, hogy ma már este 8- tól reggelig is alszik, sokat mosolyog, a napokban megismerkedett kis kezével. Jelen pillanatban Neki ez a legjobb játék.


Mindenkivel közvetlen, talán annak köszönhetően, hogy nagyon sokat vagyunk vele úton, sok barátunk fordul meg nálunk, a legszebb dolog, ami Velünk történt, hogy Ő belépett az Életünkbe.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a kisalfold.hu gyermek- és babaszépségversenye

Töltse fel, vagy küldje be csemetéje, unokája, az óvodai csoport-fotóját vagy akár önmaga gyermekkori fényképét weboldalunkra! Tovább olvasom