Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Gyermekszépségverseny 2012: Hanna és Flóra

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. Az ikrek kategória kategória harmadik helyzettje: Hanna és Flóra
Horváth Hanna és Flóra november 22-én születtek, 10 héttel előbb, mint kellett volna. Életük első hónapját Győrben töltötték, majd további 4 hetet a soproni Koraszülött Osztályon. Bár korán látták meg a napvilágot, szerencsére mindenben a velük egyidős babákkal fejlődnek, már kúsznak,próbálkoznak az üléssel is és a mászással is.

Hanna igazi örökmozgó, huncut kislány, aki nem szeretne lemaradni semmiről sem, ezért nappal nagyon keveset alszik. Kíváncsisága miatt enni sem akar, mert attól tart, lemarad valami fontos dologról. Étrendje bár változatos, a zöldségeket jobban kedveli, mint a gyümölcsöket.


Flóra nagyon szereti a pocakját. Egész nap csak enne, ha tehetné. Semmilyen zöldséget, gyümölcsöt nem utasít el, amit eddig kapott, mindent mosolyogva, nagyra tátott szájjal fogadott el. Aludni is imád, egy-egy játszás után elbóbiskol és ő szépen végig alussza az éjszakákat is.


Napjaink játszással telnek el. Édesanyjuk és édesapjuk hangját nagyon szeretik, ha sírnak, elég csak dalra fakadni és máris nagy mosoly a köszönet.

Nagyon küzdelmes hetek, hónapok vannak mögöttük, de rajtuk mindez nem látszik. Igazi Tündérkék ők, akik miatt érdemes minden nap mosolyogva ébredni

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekszépségverseny 2012: zsivány kisfiú

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. Az Én és az Anyukám kategória… Tovább olvasom