Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gyermek- és babaszépségverseny > Gyermekszépségverseny 2012: boldog angyalkáink

Gyermekszépségverseny 2012: boldog angyalkáink

Sorozatunkban a gyermekszépségverseny helyezttjeit mutajuk be. Az ikrek kategória kategória első helyzettje Mujzer Dominik és Lara.

2012.07.02. 13:11
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

 

Mujzer Dominik és Lara június 17-én lesznek 7 hónaposak. Kedves, kiegyensúlyozott babák, két teljesen különböző egyéniség.

Dominik igazi kisfiú. Nagyon szereti a kényelmet, a biztonságot és finom gyümölcsöket. Sármos mosolyának senki sem tud ellenállni. Kissé félénk, nehezen fogad bárkit a bizalmába, ugyanakkor nagyon érdeklődő, türelmes és csupa szív baba.

 

 

 Lara pedig egy tündéri, bájos, folyamatosan mozgásban lévő kislány. Az igazi kislányok minden tulajdonságát magán viseli, mint a kisebb-nagyobb hisztiket, a szép ruhákat, a válogatós étrendet tekintve. Hatalmas barna szemeivel bárkit képes levenni a lábáról. Makacsságban messze túltesz bátyján. Babanyelven már gagyognak, mint szüleikkel, mint pedig egymással. Hogy miről beszélgetnek? Csak találgatni lehet, de ezek a beszélgetések igazán „komolynak" tűnnek. Szeretik hallatni hangjukat. Megkövetelik a figyelmet, foglalkozást.

 

 

 

Az egész nap a játékról, mesélésről, éneklésről szól. Érdekli őket minden, ami színes, ami csipog, ami sípol, vagy éppen zenél és mindennél jobban imádják a hatalmas sétákat. Igazán boldoggá a tánccal lehet őket tenni, együtt táncolni és énekelni.

Végeredményben elmondhatom, hogy egy igazán csodálatos, boldog kis angyalkák szülei lehetünk.

 

 

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...