Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Elindult a kisalfold.hu gyermek- és babaszépségversenye

Töltse fel csemetéje, unokája, vagy gyermeke óvodai csoport-fotóját, vagy akár önmaga gyermekkori fényképét weboldalunkra! Elindult a három héten át tartó gyermek- és babaszépségversenyünk.
A legutóbbi versenyhez hasonlóan a lurkókról készült fényképeket olvasóink tölthetik fel portálunkon a  Kisalfold.hu gyermekszepsegverseny oldalon. Lehetőség van a képeket email-ben is beköldeni a gyermekszepsegverseny@kisalfold.hu email címre. Mielőtt feltöltené, vagy elküldené gyermeke fotóját, kérjük gondosan olvassa el játékszabályunkat.

A Kisalfold.hu gyermekszépségverseny oldalon hat kategóriában hirdetünk versenyt a gyerekeknek.

A Nicsak, ki beszél és a Gézengúzok kategóriában az első három helyezett fotót díjazzuk. Előbbibe a 0-4 éves babákat, utóbbiba az 5-8 éves csemetéket nevezhetik a feltöltők. Külön lehet fényképet küldeni az Ikrek, az Én és az anyukám valamint az Anno kategóriába - ez utóbbiba régi babafotókat várunk. Az Ovis csoportok kategóriába várunk mindenféle csoportképet, akár az ovis ballagási fotókat is.
 


A játék első szakaszában, május 31-ig tölthetik fel a fényképeket, majd június 1-én kezdődik a szavazás, ami június 9-ig tart . Olvasóink helyettesítik a zsűrit: az önök szavazatai döntik el, hogy ki legyen a győztes. Az eredményhirdetést június 13-án tartjuk. 
 
A kategóriák győzteseit, családját részletes képes riporttal mutatjuk be napilapunkban és a Kisalfold.hu weboldalon, a többi helyezettet pedig
a weboldalon ismerhetik meg részletesebben kedves olvasóink.
 
A kategóriák győzteseit, családját részletes képes riporttal mutatjuk be napilapunkban és a Kisalfold.hu weboldalon, a többi helyezettet pedig a weboldalon ismerhetik meg részletesebben kedves olvasóink.

A sikeres játék érdekében, kérjük olvassa el a játék szabályait és a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) tájékoztatóinkat.

Jó játékot kívánunk!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportnapon gyűjtöttek az öltöző bővítésére

Adománygyűjtéssel egybekötött sportnapot rendeztek a minap Mórichidán. Az esemény célja a támogatók… Tovább olvasom