Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Elindult a kisalfold.hu gyermek- és babaszépségversenye

Töltse fel csemetéje, unokája fotóját vagy akár önmaga gyermekkori fényképét weboldalunkra! Elindult a hat héten át tartó gyermek- és babaszépségversenyünk.

 


A www.kisalfold.hu/gyermekszepsegverseny oldalon hat kategóriában hirdetünk versenyt a gyerekeknek.

A Nicsak, ki beszél és a Gézengúzok kategóriában az első három helyezett fotót díjazzuk. Előbbibe a 0-4 éves babákat, utóbbiba az 5-8 éves csemetéket nevezhetik a feltöltők. Külön lehet fényképet küldeni az Ikrek, az Én és az anyukám valamint az Anno kategóriába - ez utóbbiba régi babafotókat várunk.

Jó tudni...
 Játékosainkat arra kérjük, hogy 1 fényképet töltsenek fel kategóriánként a játékba, a duplázások elkerülése miatt.
 A feltöltött képek moderáláson mennek keresztül, tehát a kép megjelenéséig egy kis türelmet kérnénk Önöktől.
 Ha Ön azt az üzenetet kapja, hogy a kép feltöltése sikeres volt, akkor feltöltött képe hamarosan megjelenik, legkésőbb 24 órán belül megtekintheti honlapunkon.

A képek mellett vicces videókkal is lehet nevezni játékunkra: mutassa meg másoknak is, hogyan tette meg az első bizonytalan lépéseket a gyermeke, vagy éppen hogyan majszolta az első születésnapi tortáját. A legjobb videót külön díjazzuk.


A játék első szakaszában, május 9-ig tölthetik fel a fényképeket és a videókat, majd május 10-én kezdődik a szavazás. Olvasóink helyettesítik a zsűrit: az önök szavazatai döntik el, hogy ki legyen a győztes.
Az eredményhirdetést május 30-án, gyereknapon tartjuk, amelyen színpadi műsorral, kézműves foglalkozással, játszóházzal kedveskedünk a gyerekeknek és ekkor vehetik át értékes ajándékaikat a kategóriák győztesei.

További részletekért keresse fel a www.kisalfold.hu/gyermekszepsegverseny weboldalunkat!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játékszabályok

Tovább olvasom