Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Jóakarat hídja - Mínusz hatvan kiló és az élet

A Kisalföld idén is meghirdeti karácsonyi jótékonysági akcióját. Várjuk olvasóink adományait és a rászorulók segélykérő leveleit is. Ezúttal olyan támogatott hölgyről írunk, akinek megváltozott az élete – hála az adományozóknak.
„Fel akarom nevelni a gyermekeimet" – ezzel a segélykiáltással kereste meg két éve az alapítványt a Győrben élő Kisfaludy Péterné. A negyvenöt éves anyáért férje és négy gyermeke aggódott, joggal: a 173 centiméter magas asszony 150 kiló volt, szívkatéterezték, állapota egyre romlott.

Gyomorszűkítő műtétre gyűjtött, ami azonban nagyon sokba került. A Lapcom Média Alapítvány ebben segített neki, és szerencsére számos támogatója akadt még a jóravaló családnak. Megérte, bátran kimondhatjuk.„Hatvan kilót fogytam, a gyógyszerek kilencven százalékát elhagyhattam. Nem vagyok cukorbeteg már, a kardiológiára csak akkor kell mennem, ha panaszom van. Szerencsére nincs. Korábban háromhavonta nézték a szívemet, s nem volt jó, amit láttak. Visszakaptam az életemet, nincs többé bennem a nyomasztó félelem, hogy fel tudom-e nevelni a gyermekeimet. Új munkahelyem van, mindent jobban bírok. A Facebookon végignézheti bárki, min mentem keresztül. Nincs titkom, pozitív példát talán mutathatok. A műtét volt az utolsó szalmaszál, én belekapaszkodtam, de a többi rajtam állt. Nem könnyű, de végigcsinálom, mert így tudom igazából meghálálni azt, amit önöktől kaptam" – mondta mosolyogva Erika.


Erika keményen küzdött és küzd: de megcsinálta. Önök is láthatják.
Hatvan kilót fogytam, a gyógyszerek kilencven százalékát elhagyhattam. Nem vagyok cukorbeteg már, a kardiológiára csak akkor kell mennem, ha panaszom van. Szerencsére nincs.


Ha támogatást adna vagy kérne

A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve az ügyfélszolgálati irodáinkban kihelyezett sárga postai csekkeken is eljuttathatják hozzánk. Ilyen csekket kaptak olvasóink a keddi Kisalfölddel is. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu drótpostacímre várjuk.


.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom